3. sınıf hemşirelik öğrencisiyim. Artık çok yoruluyorum devamını aşağıda anlattım? Nasıl bu düşünceden kurtulurum?

Hemşirelik 3. Sınıf öğrencisiyim. Okuduğum yer küçük bir şehir olduğu için pek yapılacak bir aktivitesi yok (101 oynamak dışında). Haftanın 2 günü stajımız var sabah 8’den akşam 4’e kadar ve çok yorucu geçiyor. Açıkçası staj böyleyse mesleğe başlayınca nasıl olacak merak ediyorum. Artık dersler ve stajlar çok ağır geliyor. Sanki herkes işlerini koymuş da bir tek ben hala böyle okuyorum bir yerlere gelmeye çalışıyormuşum gibi. Maalesef hemşirelik toplumda öyle çok saygınlığı olan bir meslek değil ve açıkçası bu çok üzüyor beni. Artık genel olarak bıktım okumaktan da staja gitmekten de ve para da almıyoruz hiç. Hastanede bize yemek bile vermiyorlar stajyer olduğumuz için. Kafama göre insan 2-3 kişi filan var ancak onlar da memleketimden değil. Yani okul biterse görüşemeyecez o kesin. Üni bitince evlenirsin diyorlar da öyle bir aday bile yok önümde. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten bomboş hissediyorum.
3. sınıf hemşirelik öğrencisiyim. Artık çok yoruluyorum devamını aşağıda anlattım? Nasıl bu düşünceden kurtulurum?