Okuyup cevaplarsaniz cok sevinirim?

universite birinci sinifim bizim sinifta bir cocuk var onu begeniyorum arkadasiz zaten konusuyoruz okulda ara sira donuste ben o arkadasim beraber donuyoruz kahve falan iciyoruz hatta gecen hafta kahve ictikten sonra parka gittik bir sarki acmisti ben sevmiyorum dedim elinden telefonu almaya calistim elini omzuma atti sonra indirdi sonra ben onu begendigimi diger kiz arkadaslarima anlattim onlarda bence sana karsi bos degil dediler gecen gunde yine kahve icelim dedim hava yagmurlu falan dedi haftaya gidelim kahve icmeye dedi bende o yok diyince bende o gun gelmicem baska planim var dedim arkadasimda dedi ki kiz arkadasinla mi buluscan dedi sakasina o da evet dedi dogru mu dedi yalan mi bilmiyorum bende o oyle dedikten sonra soguk davrandim otobusteyken yanima oturdu moralin niye bozuk falan dedi bende degil dedim sonra odevle alakali seyler sordu cevapladim ve daha konusmadim soguk yaptim gecen haftaya kadar instagram storyimi begeniyordu ama son 4-5 gundur attigimi begenmiyor napacam bilmiyorum bana karsi bir sey hissediyor mudur acaba bugun okulda nerdeyse hic bakmadi bana bir konu oldu kiz arkadasinla bulustugun gun falan dedim sonra konuyu degistirdi bende konuyu niye degistirdin dedim ozel hayatimla ilgili konusmayi sevmiyorum dedi kiz arkadasi gercekten var mi bilmiyorum napacam okulda asansore bindiler arkadasiyla bende arkadaslarimda asansore binecektim sonra bizi gorunce asansoru actilar girdim arkadaslarim gelmedi gelin sizde dedim asansoru tuttum sonra benim hoslandigim cocuk bana bekleme yapma ablam dedi bende iki dakika beklesen olur musun dedim bugun hep kizlarla dolasti benimle konusmadi sadece bi kere derste bugun iki kere bana bakarken gordum ama bir sey hissetmiyor galiba napacam nasil olacaz onunla sevgili olmak istiyorum dun avmye gittik ben o arkadasim orada market arabasi vardi buna bin dedi bende sigmam dedim sigarsin dedi sonra sen mi surecen dedim evet dedi guldu sonra onun arkadasi bana istek atmisti bende o kim diye sordum o fa arkadasim dedi guzel kizlara istek atiyor falan dedi
Okuyup cevaplarsaniz cok sevinirim?