Cevap verirseniz çok sevinirim?

kızlar biz sevgilimle geçen ay sürtünmeli birliktelik yasadık (bosalma olmadı) fakat temas vardı nolur nolmaz ertesigün hapı ile korundum. Birliktelikten 2 gün sonra regl oldum normal zamanımda yani. Bugün neredeyse üstünden 2 gün geçti ben sürekli idrara gidiyorum falan soğan kürü yapiyorum enfeksiyondur diye sonra kustum mideme dokundu sanırım bilmiyorum. Ama idrara cikmama enfeksiyondur diyorlar sizce normal regl gördükten sonra hamıle olma ihtimali var midir bu yasadigiö şeyler belirti midir yoksa denk gelmis mi. Simdiden tesekkürler

Güncellemeler
1 yıl
kızlar biz sevgilimle geçen ay sürtünmeli birliktelik yasadık (bosalma olmadı) fakat temas vardı nolur nolmaz ertesigün hapı ile korundum. Birliktelikten 2 hafta sonra regl oldum normal zamanımda yani. Bugün neredeyse üstünden 1ay geçti ben sürekli idrara gidiyorum falan soğan kürü yapiyorum enfeksiyondur diye sonra kustum mideme dokundu sanırım bilmiyorum. Ama idrara cikmama enfeksiyondur diyorlar sizce normal regl gördükten sonra hamıle olma ihtimali var midir bu yasadigiö şeyler belirti mi y
Cevap verirseniz çok sevinirim?