İyice okuyup cevaplarsanız sevinirim?

3 yıldır evliyim. Kaynanam ile görümcem 3 senedir beni kabul edemediler. Onların yüzünden 2 çocuğumu mezara verdim. Aklımıza gelmeyecek kötülükler yaptılar bana. Herşeye rağmen yine her seferinde sineye çekip konuştum barıştım. Kavga dövüş evi ayırdık. Kaynanam boşanmamız için karısı gibi davranmaya başladı. Kendisi 3 katlı villada oturuyor bir evi var kirada babadan maaş kocadan para alıyor. Oğlunu banka olarak görüyordu. Ona yağdırdığın müddetçe iyisin. Biz birlikte yaşarken bizden gizli altınlar biriktiriyomuş oğluma söylemeyin diye herkesi uyarıyormuş. Kızı evlendi bütün altınları kızına verdi. İhtiyacı olmamasına rağmen. okadar kötü ve iğrenç bir insan. Birde kendisi kapalı ve namaz kılıyor. Yine hamile kaldım onun yüzünden kavga etmeye başladık. Ortaya çağırdılar gel derdin neyse anlat yoksa boşanıcaz biticek dedik gelmedi. Sonra kızına ağladı üstüme saldı. Kızı aradı karnımda ki bebeğe beddua etti bana süktirgit bıktık senden dedi küfürler yağdırdı yanında da kocası vardı. Yine karşılık vermedim. O kavgadan sonra eşim tepki olarak ikisiyle görüşmedi. Eşim hacizlik oldu eşimin annneannesi borç para istedi kaynanamdan kaynanam vermedi :). Üstüne üstlük babasına şikayet edip evimize yolladı hacizlik oldu diye. Geldi ama para vermeye gelmedi azarlamaya geldi çocuk gibi. 2 ay konuşmadı babasıyla sonra aradı dediki evde hala kedi besliyorumusunuz onun aylık harcamaları ne kadar çok fazla cart curt bilmem ne.. eşim bunların hiçbirine kalkıp cevap vermiyor pısıırık duruyor. Bana gelince erkek kesiliyor. iki çocuğumu doğurmak üzereyken bir tane zıbın bir çorap görmedim hiçbirinden. Mezar paralarını ortak verelim dedik ben vermem para demiş. Şimdi doğum yapıcam annem gelsin otursun ona bişey demicem diyo eşim. Erkekler siz olsanız ne yaparsınız? Böyle bir anne olamaz kansızın teki.

İyice okuyup cevaplarsanız sevinirim?