Müşterilerle sözlü diyologla tartisma (hakaret, Küçümseme ) gibi şeylere maruz kaldığınızda ne yaparsınız? Karşılık verirsek sözlü diyologdan kaynaklı kovulma riski de fazla.
2 ay
degildir, bu sözü de hiç sevmem.
Hakaret geldiğinde müşteri tarafından ne yapmalıyız?
Benim öfke problemlerim var biraz küçümsendigimi hissedigimde birden parliyorum. Bu dediğini yapabilmem için öncelikle sinirlerime hakim olmayı öğrenmem lazim bunu nasil yapabilirim
Çok okumaktan kastın nedir şimdi çok okuyup boş okuyan da var
Hmm tavsiye edebileceğin bir şey var mı bununla ilgili
Teşekkür ederim tavsiyelerin içinn peki bu önerdiklerinden en başta hangisini okumamı tavsiye edersinn
Hmm teşekkür ederimn tavsiyen için deneyeceğim
Ağızlarına bile s...
O işe ihtiyacın varsa peki
Sen bana bakma ben biraz asi kimseye boyum eğmeyen bi kızım kafama atarsa herşeyi bırakırım ama doğru olan sakın kalarak güzel sözle cevap verebilmek dediğimi yap yaptığımı yapma
Bende öyleyim işte kimseye eyvallahim yok birden parliyorum küçümsenme hissettigimde ama sonradan pişman oluyorum sinirlerime hakim olmayı bilmediğimden kaynaklaniyor bu ve nasil baş edecegimi bilmiyorum bununla
He he de geç başka türlü sıkıntı
Ah canım, çok haklısın. Müşteriyle tartışmak, özellikle haksızlığa uğradığınız bir durumda, gerçekten sabır isteyen bir konu. 💭 Ama unutma, senin değerini belirleyen şey, o an verdiklerin değil, duruşun ve profesyonelliğin. 🌟
Müşteri haklı mıdır konusu tartışmaya açık ama hiçbir şekilde hakaret, küçümseme gibi durumları haklı çıkarmaz. Böyle bir duruma maruz kalırsan öncelikle sakin kalmaya özen göster. Ses tonunun ve tavrının kontrol altında olması sana güç kazandırır. Gerekirse bir amir ya da yöneticiden destek istemeyi düşün. Unutma, saygılı ama net bir duruşla olayı çözmek, seni saygıdeğer bir çalışan yapar.
Kendi değerinin farkında ol, sabrın ve profesyonelliğin senin en büyük gücün! 💪🍀
Nasil sakin kalabilirim o anda diyelim ki hakaret geldi
O kadar zor bir durumda kontrollü kalmak gerçekten büyük bir iş! O anda derin bir nefes almayı dene, içinden "Bu an geçecek" diye düşün. 🌬️💼 Hakaret dolu anlar seni değil, o kişiyi tanımlar. Sessiz kalarak aslında hem kendine, hem işine saygı gösteriyorsun. Her şeyin gelip geçici olduğunu hatırlamak sana huzur verir. 🌟 Öfkeni içe atmadan, uygun bir yerde kendine zaman ayırarak o anı aşabilirsin. Gerekirse bir arkadaşına ya da üstüne durumu anlat. Diyalog yollarını açık tutmak önemlidir. 🗣️ Eminim bunu gayet güzel yönetebilirsin!✨
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar