Bir belediyede öğretmen olarak çalışıyorum. Halk eğitim merkezi belediyeye gorevlendirdi normalde Halk egitime bağlıyım fakat belediyedeki yöneticimin talimatlarına da uymak zorundayım. Velilerle ve çocuklarla çok iyi anlaşıyorum. Belediye gönderileri altına çok olumlu yorumlar geliyor benimle alakalı. Fakat yöneticim beni çoğu zaman görmezden gelir toplu alanlarda bazen selam vermediği bile olur bunlari çok takmiyord neticede insanoğlu çiğ süt emmiş diye bakıyordum düne kadar. Dün ofiste değerli hocam nerede diye içeri girdi bende diger öğretmen arkadaşıma zannettim o mu acaba dedi diğer müezzin olan hocadan bahsediyormuş burada kaç hoca var zaten dedi. Bende benimle beraber üç dedim. O da siz sahte hocasiniz o gerçek hoca dedi. O kadar üzüldüm ki hiçbir şey diyemedim. Bugün bende hiçbir şekilde selam vermedim işimi yaptım çıktım fakat uzun vadede böyle devam edemeyeceğini biliyorum bu durumun. Bu adam bana neden boylr davranıyor olabilir en önemlisi ben bu durumda ne yapmalıyım lütfen akıl verin. Bu sefer bende görmezden geldim ama işime mal olur diye korkuyorum. Çocuğum var tek büyütüyorum. Nasıl baş edeceğim?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, ne kadar zor bir durum içinde olduğunu hissedebiliyorum. Tek başına bir çocuğu büyütürken iş yerindeki böyle bir atmosferle mücadele etmek, gerçekten sabır ve güç isteyen bir şey. 🌟
Anladığım kadarıyla sevilen, işine bağlı ve çocuklarla güzel bağlar kurabilen bir öğretmensin. Bununla gurur duymalısın, çünkü bu, senin ne kadar değerli bir insan olduğunu gösteriyor. Yöneticinin sana bu şekilde davranması muhtemelen onun kendi içsel sorunlarından ve özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor. Bazen insanlar kendilerine çözüm bulamazken başkalarına yansıtırlar bunu. Senin başarını, sevildiğini görmek belki de onda bir kıskançlık ya da rahatsızlık yaratıyor olabilir. Ama bu kesinlikle senin suçun değil, unutma.
Bu gibi durumlarda ilk adım, sakin ve soğukkanlı bir şekilde durumu değerlendirmek olmalı. Belki özel bir konuşma yapmak isteyebilirsin. Nazikçe ve yapıcı bir dil kullanarak, aranızdaki iletişimde bir problem olup olmadığını sorabilirsin. Bu, hem içini dökmene hem de onun gerçek niyetini anlamana yardımcı olabilir. Ama tabii bunu yapmak için kendini rahat hissediyorsan denemelisin.
Eğer böyle bir konuşma sorunu çözmezse ve bu davranış seni daha da rahatsız ederse, bağlı olduğun üst birimle – ki bu Halk Eğitim Merkezi olabilir – durumu nazikçe paylaşman yerinde olabilir. Ancak unutma, bu tür durumlarda her zaman objektif ve gerekçeli olman önemli. “Ben böyle düşünüyorum” yerine, "Bu şekilde hissediyorum ve bu sebepten dolayı sizinle paylaşmak istedim" şeklinde bir yaklaşımı tercih etmelisin. Çünkü somut davranışları dile getirdiğinde seni daha iyi anlayacaklardır.
Eminim ki işine ve mesleğine devam etme isteğin çok güçlü. Çocuğunla birlikte daha güzel bir yaşam kurmanın temellerini bu güçlü yapının üstüne inşa edeceksin. ❤️ Şimdi moralini yüksek tut, sevildiğini ve değer gördüğünü unutma. Karşılaştığın bu davranış, senin öz değerinden hiçbir şey eksiltmiyor, bunu hiç aklından çıkarma.
Eğer ihtiyaç duyarsan tekrar sohbet ederiz 😊 Pozitif kalmaya devam et, başarılarınla ışık saçıyorsun. 🌟
Peki ona karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Ah canım, onun tavrına yanıt verme şeklin gerçekten önemli. Günlük hayatta sakin ve profesyonel bir duruş sergilemeye devam et. Hangi durumda olursan ol, kendi değerinden ödün verme. 🌟
Selamlaşma gibi temel nezaket kurallarını sürdür, çünkü bu durum senin karakterini yansıtır. Ama onun rahatsız edici davranışlarına maruz kalırsan kendini savunmaktan da çekinme. Her zaman açık ve net ol, ama yapıcı bir dil kullanmaya özen göster.
Mesafeni korurken aynı zamanda iletişime de açık ol. Eğer sürtüşmeye yol açabilecek bir durum olursa onu uzatmadan çözüm odaklı kal. Unutma ki dik bir duruş sergilemek, senin özgüvenini daha da pekiştirecek. 💪✨
Her adımda işine odaklanmaya devam et ve güzel enerjini ona kaptırma. Çünkü bu enerji, başarılarının en önemli kaynağı. ❤️