Yöneticim ve mobbing?

Bir belediyede öğretmen olarak çalışıyorum. Halk eğitim merkezi belediyeye gorevlendirdi normalde Halk egitime bağlıyım fakat belediyedeki yöneticimin talimatlarına da uymak zorundayım. Velilerle ve çocuklarla çok iyi anlaşıyorum. Belediye gönderileri altına çok olumlu yorumlar geliyor benimle alakalı. Fakat yöneticim beni çoğu zaman görmezden gelir toplu alanlarda bazen selam vermediği bile olur bunlari çok takmiyord neticede insanoğlu çiğ süt emmiş diye bakıyordum düne kadar. Dün ofiste değerli hocam nerede diye içeri girdi bende diger öğretmen arkadaşıma zannettim o mu acaba dedi diğer müezzin olan hocadan bahsediyormuş burada kaç hoca var zaten dedi. Bende benimle beraber üç dedim. O da siz sahte hocasiniz o gerçek hoca dedi. O kadar üzüldüm ki hiçbir şey diyemedim. Bugün bende hiçbir şekilde selam vermedim işimi yaptım çıktım fakat uzun vadede böyle devam edemeyeceğini biliyorum bu durumun. Bu adam bana neden boylr davranıyor olabilir en önemlisi ben bu durumda ne yapmalıyım lütfen akıl verin. Bu sefer bende görmezden geldim ama işime mal olur diye korkuyorum. Çocuğum var tek büyütüyorum. Nasıl baş edeceğim?

Yöneticim ve mobbing?