Sitilist olmak?

Merhaba ben 18 yaşında ve ailesine destek sağlamak zorunda olan babasından yardım almayan bir kızm şu anda bir mağazada satış danışmanlığı yapıyorum ve saatlerimiz geç bazen akşam saat 10:00’da bile çıkıyoruz hatta çoğu zaman böyle stilist stilist olmak istiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum bu yüzden de bir stilistle görüşmek istiyorum hani görüşemezsem bile bana birisi yardımcı olsa çok iyi olur çünkü mesela akrabalarımdan bile destek almıyorum destek verebilecek insanlar olmasına rağmen onlardan destek alamıyorum çalışmak zorundayım bir işte bunun yanında da bir şeyler başarmak zorundayım aileme bakabilmek için sitilistlik kursuna mı gitsem yoksa çalışıp ders çalışıp üniversiteye mi gitsem bilmiyorum çünkü üniversiteye çalışmak için vaktim yok ayriyeten üniversiteye çalışırsam bile hem yetenek sınavına hem de THY T’ye çalışmak zorundayım çünkü temelim de yok ne yapacağım bilmiyorum bana yardım eder misiniz hani en azından nasıl bir işte çalışabileceğimi söyleyin bari mesela saat işte dokuzdan altıya yediye kadar olan bir iş önerebilir misiniz
Sitilist olmak?