Merhaba arkadaşlar, ben tesettüre girmek çok istiyorum sonuçta ne zaman ölüceğimiz belli değil gencim bazı şeylere de özeniyorum nefsime nasıl söz geçireceğim bilmiyorum Allah’ın karşısına hazırlıksız çıkmak istemiyorum. Nefsime de çok ağır geliyor çevremde de tesettürlü insan az var nasıl yapacağımı bilemiyorum hakkını vermezsem diye korkuyorum ( kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın )
Buna direkt geçemezsin belki ama kendini zamanla alıştıra alıştıra kapanabilirsin. Öncelikle açık kıyafetlerini daha az tercih edip en kapalı olan kıyafetini giyerek bu kapalılığı öncelikle simüle edebilirsin, kapanmanın bir diğer gerekliliği ise haram olan yerlerden uzaklaşmaktır. Eğer alkol kullanıyorsan o mekanlardan uzak durabilirsin, kullanmıyor olsan bile alkol kullanan arkadaşlarınla alkollü mekanlar yerine normal mekanları tercih edebilirsin.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Açık kıyafet giymeyi sevmiyorum alkol kullanmıyorum ve çevremde kullanan arkadaşım da yok şükürler olsun ki kendimi izole edebildim ortamlardan kabir kapısına kadar da böyle yaşamayı niyet ediyorum 🤲🏻
genç halinle yapıyorsan bunu sürdürebilirsen böyle kadınların huzurunda sadece diz çökerim Allahın yanında olduğu kadınlara sadece değer veririm ancak onlara diz çökerim allahım derdim senin önemsediğini bende önemsiyorum
Çok güzel olur. Günümüz halini çok benimsemeden doğru iyi olan tesettür o kadar saygı duyulası ve gıpta ile baktırıyor ki... İmreniyorum o sabra, o düşünce yapısına ve yapabilme kabiliyetine...
Sen çevrene bunun gaklılığını savunmalı ve Allah için bunu yapmalısın elbette kusurun olabilir bunları da iyileştirmek için çabalamak gerekir unutma 1 azdır ama 0dan büyüktür
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Böyle güzel yorumları okudukça daha çok seviniyorum güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum
Önce kendin canı gönülden istemen lazm soncta dışarda insanlar belli ne diyecekleri belli herseyi kaldirabilr misin bin düşün cevap ver kendine. Bugün giri yarn yapamıyorum demekle de olmaz