(YARDIM) Arkadaşların hiç yazmaması?

Benim çok az arkadaşım var ki bu bence iyi bir şey ama benim arkadaşlarım benimle artık iletişime geçmiyor. Lisenin başından beri çok iyi anlaştığımız 4 lü bir kız grubumuz oldu. Mükemmel bir arkadaşlıktı çizgi filmlerdeki gibi. Ortaokulda arkadaşlarım ve akranlarım bana kötü davranıyordu (bunda o zamanlar biraz garip olmamın da etkisi vardı). Alt-üst sınıf demeden zorbalığa uğruyordum. Ortaokul bitince kendimi değiştirip geliştirmeye çalıştım elimden geldiğince. Lisede dünyanın en iyi hocalarının olduğu bir okuldaki en iyi sınıfa (hep el üstünde tutup değer verdiler bana) denk geldim ve zamanla 4lü bir kız grubumuz oldu. 4 senedir bir kere bile kavga etmedik. Konuşmadığımız hiçbir konu kalmadığı için bazen konu bulmakta zorlandığımız bile oldu. Sinemalara, müzelere, gezilere gittik;yatılı yapıp birbirimizde kaldık. Ve hepsi gerçekten çok iyiler. Ama artık lise bitti (herkes mezuna kaldı).

Kızların problemi şu şekilde: ne zaman araya bir tatil girse (yaz tatili, 15 tatil...) kimseden asla gık çıkmıyor. Sadece ben mesaj yazıyorum konuşma başlatmaya çalışıyorum, 2si falan görüldü atıyor genelde. Onlar hiç mesaj yazmıyor, buluşmayı önermiyorlar. Sürekli ben öneriyorum ve buluşunca onların da çok eğlendiğini anlıyorum. Zaten toparlayıp buluşmaya çalışana kadar canım çıkıyor. Görüldüler mi yemiyorum, cevap yazmalarını mı beklemiyorum. Bari hayır diyin de beklemeyim Ama buluşmayı asla onlar önermiyor. Yazın 3 ay şehir dışındaydım telefonla konuşmak için saat belirleyelim dedim sadece biri cevap yazdı oda meşgülüm dedi. Muhtemelen biraz gururlu davranmam gerektiği düşünüyorsunuz, haklısınız, ama onlarla normalde gurur yapmayacak kadar çok yakındık.

Tiyatroya gidelim diye gruptan bir arkadaşım önermişti birliikte dedik gidelim diye biri görüldü atmış diğeri üstten okumuş. Bari bi cevap yazın :d Kaç gündür üstten okuyan acaba mesajı açtı mı diye kontrol ederken o kadar aptal hissediyorum ki. . Evde kimseyle doğru dürüst konuşmayıp kitap okuyup, ders çalışıp, film izlemekten başka bir şey yapmıyorum her günüm aynı gidiyor. Kendim kafeye gitmek istesem aileden "napıcaksın tek başına" tepkisini alacağımı biliyorum. Bu mesajı oraya yazmayı düşündüm ama onlarla aramı ekşitmek istemiyorum çünkü lanet olsun ki şehirde başka hiç arkadaşım yok. Diğerleri de 2 (ikisinin de kendi en yakın arkadaşları başka) tane zaten sadece 5 arkadaşım var ve hiç biriyle çok yakın değilim. kankam yok yani anlayacağınız. O yüzden telefonumu kapatıp 2 ay bana erişememelerini sağlamayı düşündüm ama zaten bana erişmek istemezler.

Depresyonda falan değilim sadece yanlız hissediyorum. En acı kısmı okuldayken birbirmizle yaşadığımız o güzel anıların rüya gipi gözümün önüne gelip dağılması. Eğer okuduysanız teşekkürler.

(YARDIM) Arkadaşların hiç yazmaması?