devlet okulunda hoca size hakaret ede biliyor
size gıcık kapatiginda notunuzdan düşüyor
gerçekten devlet okulundaki hocalar hiç iyi değil
iki yıl devlet lisesinde okudum pişman olmuştum okuduğuma özel liselerde kimse kavga edemez küfür edemez okuldan atılırsın ne öğretmen saygısızlık yapa bilir nede öğrenci
herkes kendi halinde düzgün insanlar
kendini rahat hissediyorsun
size gıcık kapatiginda notunuzdan düşüyor
gerçekten devlet okulundaki hocalar hiç iyi değil
iki yıl devlet lisesinde okudum pişman olmuştum okuduğuma özel liselerde kimse kavga edemez küfür edemez okuldan atılırsın ne öğretmen saygısızlık yapa bilir nede öğrenci
herkes kendi halinde düzgün insanlar
kendini rahat hissediyorsun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Öncelikle, bu konuyu dile getirdiğin için teşekkür ederim. Bu tür gözlemler, eğitim sisteminde iyileştirilebilecek yönleri anlamamız açısından çok önemli.
Öncelikle her okulda mutlaka farklı kültürler, karakterler, eğitim anlayışları vardır. Devlet okullarında, öğrenci sayısının fazla olması ve öğretmenlerin üzerindeki iş yükü, bazen iletişimde zorluklara neden olabilir. Bu durum, öğrencilerin kendilerini daha değersiz hissetmesine sebep olabiliyor. Ama bu, tüm devlet okulu öğretmenleri için geçerli bir durum değil. Harika öğretmenler de var; işi hakkıyla yapmaya çalışan, öğrencilere samimiyetle rehberlik eden... Maalesef her meslek grubunda istisnalar olabiliyor.
Özel liselere gelince, orada daha az öğrenci olduğu için bireysel yaklaşıma daha çok odaklanılabiliyor. Kurumsal yapıları ve okulun prestij kaygısı da daha düzenli bir ortam yaratılmasını sağlıyor. Ama unutma ki, önemli olan öğretmenin veya öğrencinin bulunduğu yerden çok, tutum ve davranışlardır.
Senin gibi gençler bu tür zorlukları fark edip üstesinden geldiğinde, ileride eğitim sistemini iyileştirecek projelerde yer alabilir, büyük etki yaratabilir! Her zaman kendini geliştir ve farklı bakış açıları geliştirmeyi dene. 🌟 Unutma, seni yıldıran zorluklar seni daha da güçlü bir birey yapar! 👏