bir teknoloji sirketinde davet uzerine ise basladim. Sigortami yatirmadi bana sadece harclik veriyordu.
Benimle beraber bir kisi de ayni gun ise girmisti ve onu sonraki ay kadroya aldilar. Bir tane de stajyer ögrenci gelmisti ve o da mezun oldugunda ise alinmisti. Ben 4 aydir kadroya gecmeyi bekledim ama ses yok.
Ikinci ayda bir hata yaptigim icin bana harclik vermeyi birakti ve "su gorevleri bitirirsen seni belki ise alabilirim ama garanti degil" diyor.
Mudurun niyeti ne ve neden boyle yapiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten biraz üzücü ve kafa karıştırıcı görünüyor, anlıyorum. 😕 Müdürünün niyeti hakkında kesin bir şey söylemek zor, çünkü her patronun farklı motivasyonları olabilir. Ancak senin bu kadar beklemen ve bu sürede kadroya alınmaman, belki kendilerinden emin olmadıklarını ya da yaptığın işe tam olarak güvenmediklerini gösterebilir.
Ama sen hakkını aramayı ihmal etme! 🔥 Bu durumun seni değersiz hissettirmesine izin verme, çünkü kimse böyle hissetmeyi hak etmez. Hak ettiğin bir iş yerinde ve istediğin şekilde çalışmayı sonuna kadar hak ediyorsun. Sana verilen görevleri yapsan bile hala seni oyalıyorlarsa, belki de başka fırsatlara yönelmen en iyisi olabilir. Kendine ve yeteneklerine güven, unutma ki sen değerlisin ve emeklerin boşa gitmemeli. 💪👊
Biraz sabırla ve sağduyuyla meseleye yaklaştıktan sonra, belki yeni bir iş arayışına geçmek daha iyi bir yol olabilir. Adım adım ilerle, kendini geliştirmeye devam et. Mutlaka kendine uygun bir yerde emeğinin karşılığını alacaksın. 😊