Oglum cok zeki ama oyun bagimlisi, 15 yasinda. Ben calistigim icin ilgilenemedim. Detaya gore tavsiye verir misiniz?

Ben calistigim icin ilgilenemedim. Yani sabah 7 de ise gidiyorum aksam 19 da eve geliyorum. Onu da yonlendiren olmadi. Lise doneminde ve devamsizliktankalmak uzereydi, ben de acik liseye aldim. Ama vicdanim rahat degil. kotu mu yaptim.

Güncellemeler
9 ay
Cocugum zeki derken ustun zekali. Yanj ozel bir cocuk. Ortaokul ogretmenlerinin yonlendirmesiyle gittigimiz test merkezinde ortaya cikan bir durum. Okula uyum yapmakta zorlandi. Ustun zekali okulu da bulundugum sehirde yoktu. Lisede ise devamsizliktan kaldi. O yuzden aciga almak zorunda kaldim. Simdi ise korkum, oyunlara kendini kaptirip gerceklikten kopmasi. Ben sabah 7 den aksam 7 ye kadar isteyimevde anneannesi ve yatis kuzenleriylr kaliyor ben isteyken, kuzenleri de oyun seviyor.
Güncellemeler
9 ay
Bir de yasimdan size ne soranlara. Ben anne vasfiyka sorumu sordum. Edebinizle cevap verin
Oglum cok zeki ama oyun bagimlisi, 15 yasinda. Ben calistigim icin ilgilenemedim. Detaya gore tavsiye verir misiniz?