Sadece yardımcı olacaklar yazsın eşimi dediğimi yaptıramıyorum destek yok bunun için bir tanıdık hoca var mı?

Merhaba arkadaşlar ben küçük bir kasabada yaşıyorum eşim de normal vasıfsız işçi çalışıyor fabrikada üretim elemanı ama çalıştığı iş yerinden memnun değil ve burada iş olan o maalesef yok yani adamakıllı bir iş yok kendim desen gurbette olduğum için tek başımayım gezme tozma yok ne bileyim hep evdeyim kayınvalidemlerle de aram iyi değil Eşim beni seviyor aslında ama kendi bildiğini okuyor yani şöyle eşim dışarı taşınmayı düşünmüyor korkuyor ama elinden her iş geliyor yani her işi yapacakbilecek bir adam hani buradan taşınmak istiyorum büyük bir şehir ama eşim kabul etmiyor yani oraya gitsek daha huzurlu olacağız yedigimiz içtiğimiz harcadığımız en azından huzurlu bir hayat Yaşayacağımız eminim bunun için ilgilenmek istiyorum ama ikna olmuyor tanıdığınız fazla ücret olmayan kesin tutan işlem yapan bir hoca var mı yani buradan yardımcı olur yerine gidemeyeceğim
Sadece yardımcı olacaklar yazsın eşimi dediğimi yaptıramıyorum destek yok bunun için bir tanıdık hoca var mı?