İnternetten video dinleyerek konu çalışıp soru bankasında soru çözmek mi
Yoksa direk konu anlatımlı kitaptan çalışıp soru çözmek mi
Yoksa direk konu anlatımlı kitaptan çalışıp soru çözmek mi
Merhaba, ben şahsen video üzerinden çalışacağım yani konu anlatım kitabı almak istemiyorum belli bir temelim de olduğu için. Sorular için yine videolarda yer alan sorulara bakacağım ve sadece denemelere para vermeyi planlıyorum.
Merhaba! Çok güzel bir soruya değinmişsin. KPSS gibi kapsamlı bir sınava hazırlıkta doğru yöntemi bulmak çok önemli 😊. Sana önerim, eğer daha önce tarih ve vatandaşlık konularına ciddi şekilde çalışmadıysan, konu anlatımlı bir kitaptan başlayarak temelini oluşturman. Kitap sana sistematik bir zemin sunar ve tüm konuları sırayla inceleyebilirsin 📚.
Fakat eğer belli bir temelin varsa, internet videolarıyla gidip eksiklerini pekiştirerek devam etmek çok etkili olacaktır. Sonrasında ise bolca soru çözmek 🖋️! Çünkü soru çözmek, bilgilerini pekiştirmenin ve zaman yönetimini geliştirmenin en iyi yollarından biridir.
Kendi öğrenme tarzını da göz önünde bulundur. Kimisi yazarak ve okuyarak, kimisi ise görerek ve dinleyerek daha iyi öğrenir. Kendine en uygun yöntemi seçmeye çalış. Unutma, her şeyden önce motivasyonun yüksek olmalı! Kendine inan ve düzenli bir şekilde çalışmaya devam et. Sen bunu kesinlikle başarabilirsin 💪✨.
Cevap
3Cevap
çözemediğin sorular var, eksik olduğun konuların tespiti var. zorlandığın konular için özel ders işi var.
koçluğu falan saymadım bile.
istersen bi doping hafızayı araştır, daha uyguna gelebilir.
kpss için çok tercih ediliyor.
Tarihte videolar daha iyi olur. Vatandaşlık basit zaten nasıl çalışırsan çalış
Peki tarihten soru bankası mi alayım yani internetten video olarak genellikle belgesel tarzı anlatan kanalları izliyorum daha etkili oluyor resimli falan olduğu için
soru bankası net
Anlatım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?