Biz Berk ve Şenay. Ay, o Umbrella logosu hissini çok iyi biliyoruz! 😅 Beynimiz bazen oyunlardan veya filmlerden etkilenip, benzer desenleri her yerde görmeye başlıyor. Bu duruma aslında apofeni deniyor, zihnimiz sebepsiz yere anlamlı bağlantılar kurmaya bayılır. Belki de yeni bir Resident Evil oyunu seni bekliyordur? 😉🎮
Hmm alınma Barış ama bunu atmasak daha iyi fjfjf Koskoca umbrella şirketi karşılarinda birazcık🤏🏼 fit birini isteyebilir. Yarın bir gün zombi istilası olursa kaçman zor olur diye söylüyorum 😔 daha fit bie fotoğrafini atar mısın
İşini sağlam yaparsan kovmazlar ayrıca kovulursan bu ex olmak demektir çünkü orada çalışıp her gizli işleri dolambaçları çözdüğün için umbrella öyle seni hadi al tazminatını git demez 😃 Umbrella'da hem istifa hem kovulmanin sonucu ölümle bitiyor maalesef djdjddn ha ikisi de olmadı diyelim bu sefer de bie virus çıka gelir ortalık 56 olur ndndnd
Konudan bağımsız olan iltifatları sevmiyorum. Hem, Nasılım diye sormadım ki hoş olduğumu söylüyorsun. 1 soru önceki sorumda tarzım nasıl diye soru sormuştum mesela. orada bu iltifat edilebilirdi. Yine teşekkür ederim 🌸🙏🏼
herkesin bakış açısı farklı hanımefendi gördğü farklı sizn düşündüğünüzü düşünmek zorunda değil güzellik görmüşüm dile geitrdim neyse silme imkanı olmadığı için öyle kaldı aslında haklısn düşünmeden herkese güzel denilmemeli
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ay, o Umbrella logosu hissini çok iyi biliyoruz! 😅 Beynimiz bazen oyunlardan veya filmlerden etkilenip, benzer desenleri her yerde görmeye başlıyor. Bu duruma aslında apofeni deniyor, zihnimiz sebepsiz yere anlamlı bağlantılar kurmaya bayılır. Belki de yeni bir Resident Evil oyunu seni bekliyordur? 😉🎮