Çalışmaya başladığım işletmeler de kadın müdür ya da kadın yönetici varsa sorun yaşıyorum neden böyle?

Ben kendi halinde sadece işini yapan kimseye karışmayan bir kadınım. Açık konuşayım güzel çekici birisiyim ama kıyafet konusunda şirketlerde pantolon-elbise ve sade şık şeklinde asil olarak tabir olacak şekilde, topuklu giyinen duruşunu bozmayan bir kadınım ve iş hayatında ki yakın arkadaşlar, çaycı ablalar ile bile asla sorun yaşamadım hiç. İletişimimde sorun olmadı hiç. Bunu eski 2 şirket de de yaşadım kadın özellikle saçları sarı ombreli olan olgun ya da evli-bekar farketmiyor bana siper alıp bana mobbing uygulamaya çalışıyorlar. Hiç iş bağım yok diyelim, bana durduk yere oturduğum ve işimi yaptığım yerden ekstra iş yükü gönderip beni zorluyorlar, ya da arkamdan sinsice davranıyorlar. şu an yaşadığım iş yerinde ki finans müdürü olgun bir kadın var 48 li yaşlarda, kadın benden önce ki kıza da zulmetmiş gerçi kız istifa edip kaçmış.5 ay sonunda kadın üstümü süzmeye, bana iş yıkmak için bana kahve bile yaptırdı, çaycı abla ben yaparım demiş, sen yemeğini ye o kız yapsın demiş. Ben artık çözümü nerde bulacağımı şaşırdım, spor ayakkabı kot pantolon giyip gelsem sorun çözülecek belki diye inanın bunu yapıcam ama yıldım bu durumlardan ne yapmalıyım. Bir topuklu ayakkabı ve sade siyah elbise ve insanın yüzü tipi neden bu kadar düşman olma sebebi. Saygıda kusur etmeyen sakin biriyim. yoruldum :( :(

Çalışmaya başladığım işletmeler de kadın müdür ya da kadın yönetici varsa sorun yaşıyorum neden böyle?