Eğitim & Kariyer 18 yaşıma girdim ve İstanbul da iş ariyorum nerde kendimi değerlendirebilirim? Ramazanofficalz1 Takip Et Xper 1 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay 18 yaşıma girdim ve Malatyadan İstanbul'a gelicem iş ariyorum nerde kendimi değerlendirebilirim? 18 yaşıma girdim ve İstanbul da iş ariyorum nerde kendimi değerlendirebilirim? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı. bence kafelere bak 0 0 Yorumla
DarthVaderı Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 8 ay Yemek yemeyi seviyorsan mutfağa gir süprizlerden hoşlanıyorsan markete gir filozof olmak istiyorsan fabrikaya gir 0 1 Yorumla Ramazanofficalz1 8 ay Mutfak rahat edebilirmiyim bilmiyorum deneyimim yok daha öncesinde 4 sene fabrikada Arge bölümünde görev gördüm Yorumla
orucbey34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Eğitim & Kariyer konusunda 405 cevap paylaştı. Yanlış yere geliyorsun burada eskisi gibi işler yok Gaziantep Hatay Antalya Konya oralarda isler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Market (A101 BİM Şok Migros gibi) mağaza (lcwaikiki defacto koton gibi) yerlerde işe girebilirsin maaşın olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence kafelere bak
Yemek yemeyi seviyorsan mutfağa gir süprizlerden hoşlanıyorsan markete gir filozof olmak istiyorsan fabrikaya gir
Mutfak rahat edebilirmiyim bilmiyorum deneyimim yok daha öncesinde 4 sene fabrikada Arge bölümünde görev gördüm
Yanlış yere geliyorsun burada eskisi gibi işler yok Gaziantep Hatay Antalya Konya oralarda isler
Market (A101 BİM Şok Migros gibi) mağaza (lcwaikiki defacto koton gibi) yerlerde işe girebilirsin maaşın olur
Güzel yerlerde değerlendirebilirsin
Sanayi
Zor iş