Başvuru yapıyorum, çağırmıyorlar. Sigorta yapan nerelerde çalışabilirim. LC Waikiki ye basvuruyorum sıklıkla, koton DeFacto falan işte. Partime çalışmam lazım. Burger king sigorta yapar mı ki ya?
Süslü püslü mü giyinmem lazım? Nazik mi konuşmalıyım? Ne yapacağım yaaa..
Süslü püslü mü giyinmem lazım? Nazik mi konuşmalıyım? Ne yapacağım yaaa..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
iş ilanı sitelerinden başvur. giyimine konuşmana dikkat et sana sorulan soruları dikkatle dinle ve ciddiyetle güzel bir dille cevaplandır
Basvuruyorum ama bizzat gitmek daha iyi diyen var
sen başvur seni çağırırlar zaten. bekleyemem biran önce iş bulmam lazım diyorsan tabi o zaman bizzat git :)
Aynen, teşekkür ederim
rica ederim
Müşteri odaklı hizmet sektörü fizik ve güzelliğe çok önem verir geri dönüş yoksa umudu kes
Ya güzelim de aşırı güzel giyiniyorum. Ama çalışanlara bakıp başvuru yapıyorum, afedersin saçı başı dağıtmışlar makyaj bile yok yüzlerinde. Kısa biylu zayıf tipler de var. Torpil mi var anlamadım ki..
Uzun boylu kız olsa adam işe almaz evlenir
😄😄 doğru
Ya geçen LC çağırdı ama saatleri bana uymadı. Bu kadar şanssızım işte. Koskoca İstanbul'da iş bulamıyorum
Beylikdüzü Esenyurt avcılar Bağcılar yoğun nüfuslu lokasyonlar da iş bulamasın bahçeşehir başakşehir gibi zengin muhitler de zengin aile kızları çalışmaz personel bulamazlar oralara git
Partime olacak, okulum da olduğu için saat sıkıntısı çıkar diye düşünüyorum. Ama bakacağım yine de çok teşekkür ederim:)
DHL ekspreste İGA havalimanı şubesinde çalışmak istermisin
Havalimanında mi yani? Çok isterim ama partime iş arıyorum ben. Henüz üni bitmedi ama az kaldı
tamam orada da parttime var yardımcı olurlar bende DHL yenibosna şubesinde çalışıyorum
Başka hangi şubeler var ve ne iş yapıyorsunuz? Ben Esenyurt'ta oturuyorum
DHL de sadece İGA havalimanı var başka yok yenibosna daki şube havalimanına taşınacak yani benim çalıştığım sektör lojistik antrepo yetkilisi
Fiziksel güç gerektiren işler mi? Ben mesela gelsem ne iş yapabilirim?
zaten DHL de kızlar da çalışıyor sana çok iyi yardımcı olurlar yani sende antrepo yetkilisi olursun eğer bilgisayar programın çok iyiyse seni masa başına alırlar
Yok bilgisayarda sıkıntım var.
Partime alırlar değil mi?
Havalimanına taşınacaksa çok zor olur gelip gitmem ama..
servis var zaten sıkıntı yapma DHL seni mağdur etmez kesin konuşuyorum bak😊😊😊😊
part time var kesin var eminim😊😊😊
yenibosna da kızın bir tanesi part time çalışıyordu çünkü
Tecrübe istiyorlar mi? Daha önce böyle işte çalışmadım:p
ben işte DHL de çalıştığım için yardımcı olurum tecrübe istemezler yüksek ihtimal
kesin olarak lise mezunu istiyorlar ama
Tamam teşekkür ederim, düşüneceğim:)
düşündüğünde bana haber vermen için hangi uygulamadan yaparsın
Başlangıç olarak burdan yazarım 😉
yenibosna şubesinde kızın bir tanesi aynı senin gibi esenyurtta oturuyor şimdi İGA havalimanı şubesinde çalışıyor servisle gidip geliyor yani
benim profilimde görmüssündür DHL yazıyor bana güvenebilirsin yani gerçek yalan yok
Tamamdır teşekkür ederim tekrardan
rica ederim düşündün mü peki DHL de çalışmayı😊😊😊
Abi İstanbul iş cenneti nasıl bulamıyorsunuz
Ben çok şanssızım o yüzdendir. Nerelere başvurabilirim? Her yer sigorta yapıyor mu ki?
Sigorta yapmayani şikayet et 🤤
🔥 ok
Aferinbn
Her yer iş İstanbul da
biraz gösterişli güzel görünmek şart
Hangi semttesin
Çok iş var
Esenyurt
Bende 😄😄 hangi mahalle
Marketler baktın mı ve hangi semttesin
Esenyurt, marketlere başvurdum ama dönüş alamadım daha.
Karşısı bana göre burada bak desem uzak ya kalabalık yerler o yüzden eleman bulması kolay sen biraz semtin dışına çık bence zeytinburnu falan bide çık gez cama yazan da oluyor
Aynen bakacağım teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Nedenmek keşke elimden yardım gelseydi
İnternetten
Gel defacto ya alalım seni part time İstanbul
Hangi semt?
Beyoğlu taksin
m
Çok uzak. Partime olacak, yetisemem okula