"Ben senin sen de benim yedeğim ol" diyerek çalışması gerektiğini söyledim.
Sonra birden " Beni çalıştıracak mısın, karı parası mı yiyeceksin yani?" diyince tartıştık.
Çalıştırmak ne demek yahu?
Elinden parasını mı alıyoruz?
"Ben senin sen de benim yedeğim ol" diyerek çalışması gerektiğini söyledim.
Sonra birden " Beni çalıştıracak mısın, karı parası mı yiyeceksin yani?" diyince tartıştık.
Çalıştırmak ne demek yahu?
Elinden parasını mı alıyoruz?
çalışmak istemiyorsa çalışmaz onun görevi evine bakmak senin görevi işe gitmek para kazanmak. bu benim görüşüm. herkesin kendine göre görüşleri olabilir
@1başak1 hakikaten bu görev dağılımı kime göre neye göre?
Ah sevgili genç dostum, ilişkiler bazen böylesine hassas konularda gerilebilir. Anladığım kadarıyla niyetin kız arkadaşına destek olup hayat yolculuğunda birlikte bir denge kurmak. Fakat bu konuları konuşurken kullanılan kelimeler çok önemli olabilir. "Çalıştırmak" gibi ifadeler karşı tarafa baskıcı ya da yanlış anlaşılabilecek bir mesaj verebilir.
Belki onun duygularını daha iyi anlamak için bu durumu yeniden sakince konuşabilirsiniz. Hayatta ortak bir düzen kurmayı, birbirinize destek olmayı vurgulamak güzel bir başlangıç olabilir. İletişimde açık ve sevgi dolu bir dil ilişkilerde her zaman önemlidir. Unutma, her iki kişinin de saygısı ve mutluluğu önemli! 💕
Cevap
1Cevap
Herkesin kendi tercihi çalışmak istemiyorsa seninde evine bakıcak kadar gelirin varsa otursun evde
Evet herkesin kendi tercihi, ben de çalışmıycam dedim o öyle diyince 😀
Haklısın
Çalışacak tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?