Sizce kız bana iş mi atmış?

Akşama doğru metroya bindim ve ayakta beklemeye başladım. Benim birkaç metre ilerimdeki bir koltukta ise 25-30 yaşlarında, bence güzel sayılabilecek, boxer boyutundaki mini şortlardan, üstüne siyah bir şey, onun da üstüne siyah bir kaban giyip kabanının önünü tamamen açık bırakmış bir kız vardı; bacak bacak üstüne atıp oturuyordu. Sonra onu fark ettim ve bir ara göz göze geldik. Daha sonra kıza hoş görünmek için kendimi biraz daha dikleştirdim, ayrıca sağ kulak mememde bence güzel olan bir küpe, sağ bileğimde ise 4 farklı renkte 4 bileklik vardı ve normalde kızı görene kadar sol elimle korkuluklara tutunurken kızı görünce bir anda elimi değiştirip bileklikli olan sağ elimle tutunmaya başladım, ayrıca küpemi ve sağ üst kolumdaki Anka Kuşu dövmesini ve bileklik taktığım bölgede bulunan Gazi Mustafa Kemal imzası dövmesini de görmesi için kıza tamamen sağ tarafımı döndüm ve yine ara ara kıza bakmaya başladım. Ayrıca kızın bir kız arkadaşı da benim arkamda, ayakta duruyordu. Bir süre ara ara kızla göz teması kurup ara ara da kızın bacaklarını kestim ve sonra ( bunu bana mı yaptı, yoksa arkamda duran kız arkadaşına mı yaptı bilmiyorum, ama o anda bana da bakıyordu ve o yüzden üstüme alındım ) kız başını hafif dikleştirerek havalı bir şekilde tebessüm ederek baktı. Sonra ben de ona baktım ve yine bakıştık. Sonra rahatsız etmemek için faha fazla bakmadım, sadece çekici görünmeye çalıştım ve sonra ineceğim durağa geldim. Meğerse kız da benimle aynı durakta inecekmiş ve öncelikle onun çıkmasını bekleyip arkasından da kendim çıktım. Bu olayı nasıl yorumluyorsun, sence kız bana iş mi atmış?
Sizce kız bana iş mi atmış?