23 yaşımdayım ve sınava tekrar hazırlanmaya karar verdim. İlgimi çeken bölümlerin çoğu işsizlik vaadi veren bölümler. Diğerlerinin de sıralamaları yüksek ve 9 ayda yetişmez diye endişe ediyorum. İstediğim bölümlere se psikiyatrik geçmişim engel oluyor zaten, ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz?
Güncellemeler
9 ay
Güncel.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hangi bölümleri düşünüyorsun yani hangi alanlara hevesin var belli bir puan aralığın var mı ne kadar yükleniceksin derslere
Adli bilimler düşünüyorum ama psikiyatri geçmişim yüzünden almazlar beni diye endişe ediyorum. Sözel derslerim daha iyi ama sayısal alanlara ilgim var hep bir bilim insanı olmak istemiştim. Ea olursa ilk 50 bin sayısaldan da ilk 100 bin hedefliyorum. Tüm gün evde olurum işten çıktım zaten sınava hazırlanmak için. Günlük en az 6 saat çalışırım. Git gide de arttırmayı düşünüyorum saati.
Ya bi yandan da atamayı düşünmek lazım madem bu kadar yüklenmeye imkanın var gittiği yere kadar çalış çok daha iyi bölümler kazanma şansın var bende yeni yeni sınava başlayacağım nereden başlayacağımi bilmiyorum doktor olmak istiyorum çok matematik rezalet sen biraz zorlarsan daha iyi bölümler gelir gibi ea özellikle atamasını araştırıp tercih yaparsın hemen
Lise mezunu musun
Evet, bu zamana kadar 3 bölüm kazandım ama devam etmedim.