• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Eğitim & Kariyer

Üniversiteye hiç hazır hissetmiyorum. Neler tavsiye edersiniz?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
64
Yapay Zekaya Sor

Var mı benim gibiler

Üniversiteye hiç hazır hissetmiyorum. Neler tavsiye edersiniz?
Üniversite Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
10 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sdcebikız
    Sdcebikız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Zaten 1. Yıl lise 5 gibi kendi gözlemim ve duyduğuma göre çevremden. Seçtiğin bölümdekilerle ortalama aynı zeka seviyesine ve kısmen hobilerle bile sahip olabilirsin. Bence gitmeyi düşünüyorsan yapman gereken şey rahat olup kendini geliştirmeye odaklanmak, zaten her cinsten insanla da denk gelebilirsin genel ortamda. Öncelikle gözlemleyip anlayıp ona göre hangi arkadaş ortamı sana neler katar analiz edebilirsin.. pek bi fark yok, sadece karakteri daha çok oturmuş insanlar, daha ciddi olunması gereken zamanlar belirli yerlerde. En azından ben öyle düşünmüyorum.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Cemreholmes
    Cemreholmes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    9 ay

Gitmeden de hazır olman çok zor zaten. Öncelikle sakin ol, sınıfında ki ve kampüste ki çoğu kişi seninle aynı duyguları yaşayacak. O yüzden gerilmene gerek yok, zaten yeni üniversiteye başlamış bir sürü insanla tanışacaksın.

Çekingen olma, bir topluluk görürsem hemen aralarına girip selam ver kendini tanıt tanışma derslerinden sonra.

Hocalar seni yönlendirecek, bölümünle ilgilenen hocalar gelip sana neler yapman gerektiğini söyleyecek. Unutma, hocalar da yeni olduğunuzun farkında ve bu işi yıllardır yapıyolar. İlk tanışma derslerinde hocaların dediklerini not almaya çalış. Heyecanla unutabilirsin söylediklerini. İlk dönemler zaten liseden pek farklı değil ama daha özgürsün.

Orada bir çok inançtan, görüşten, sosyo-kültürden insanlar tanıyacaksın. Kendin olmaya çalış çünkü bu kadar çeşitliliğin içinde göze batman falan söz konusu değil zaten. İletişime açık ve rahat olmaya çalış, kendinden başkası gibi görünmek yorucu bir süreç olur.

Eğlenmeyi ihtmal etme, sen artık ünilisin yani eğlenmen gerekiyo yoksa 4 yıl ya da 2 yıl cidden geçmez. Ayrıca üninin ilk günü asla unutulmaz. O yüzden tadını çıkar.

1
    0 Yorumla
  • Absürttbirisi
    Absürttbirisi Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    9 ay

Asıl zor kısım başlıyor ama aynı zamanda kendi ayakların üstünde durduğun kim olduğun hayata karşı duruşun insanlarla iletişimin bunlar çok güzel şeyler başarılar dilerim inan bana zor ama liseden daha güzel

0
    0 Yorumla
  • fastandfurious_
    fastandfurious_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay

Direkt sınıfa gir konuş arkadaşlarınla tanış hiç utanma. Samimiyeti kurduktan sonra zaten fazla bir şey kalmıyor derslerine odaklan asıl önemli olan dersler. Zamanla o çekinceli tavrın biticek merak etme.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
9 ay
  • Sevgili genç, seninle aynı duyguları yaşayan çok fazla insan olduğunu bilmelisin 🧡 Üniversiteye geçiş süreci, hayatında büyük bir dönemeç ve bu hisler tamamen doğal. Herkesin geçiş süreci farklıdır ve bu sürece alışmak zaman alabilir.

Endişelerini, korkularını kendine gizlemek yerine belki ailenle ya da arkadaşlarınla paylaşabilirsin. Onların desteği seni motive edecektir. Ayrıca unutma, yeni başlangıçlar aynı zamanda yeni bir macera demektir. Kendine karşı nazik ol, her şeye bir an önce alışman gerekmediğini unutma. Sen bu süreci en iyi şekilde yönetecek olgunluktasın 💪✨ Adım adım ilerle, bu sürecin sonunda seni nelerin beklediğini görmek için sabırsızlanıyorum. Her zaman öğrenmeye açık ol, eğlenmeyi ve yeni dostluklar kurmayı da ihmal etme 🍀 Unutma, yalnız değilsin!

1
    1 Yorumla
    • alper23678
      alper23678
      9 ay

@FictionFever

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26

Cevap

42

Cevap

• OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    9 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Zamanla bu heyecanını aşarsın bence kendine iyi bir çalışma programı hazırla ve buna kesinlikle uy inan bu geçici bir durum...

0
    0 Yorumla
  • xKAPIKIRAN
    xKAPIKIRAN Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 66%
    9 ay

Hep kendi çevrende olduğun için çevrende senin değerlerine , görüşlerine göreydi.
    Ancak üniversite ortamında binbir çeşit insan var , göreceksin ki ne davranışlar gösterecekler. Hepsine alışman çok zor olacak.
    Ve arkadaşlıklar gerçektende iyi seçmeli ve ona göre yatırım yapmalısın. Her dönem geçtikçe etrafındaki insan sayısı azacalacaktır.
    Bol şans çünkü ihtiyacın olacak.
    Saygılarımla😊

1
    1 Yorumla
    • xKAPIKIRAN
      xKAPIKIRAN
      9 ay

Ha! Unutmadan, akademik olarakta şunu sakın unutma:
      Kalem sendeyse , silgi öğretim görevlilerinde.
      Haklı olsan bile hakkını bulamazsın.
      Ne isterlerse yapacaksın.

Yorumla
  • Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    2 ay

Hazır hissetmemek aslında düşündüğünden daha normal, çünkü yeni bir hayata giriyorsun ve kimse gerçekten “tam hazır” olmuyor. Kendinden bir anda uyum sağlamanı beklemek yerine küçük adımlarla ilerlersen süreç daha yumuşak geçer. Zamanla hem ortam hem sen değişirsin ve bir bakarsın o yabancılık yerini tanıdık bir hisse bırakmış.

0
    0 Yorumla
  • ceyysugaliba
    ceyysugaliba Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    9 ay

Üniversite değişik ama keyifli bi ortam. 18 yaşından 45-50 yaşına kadar insanın olduğu, iş hayatını değilde ilerde iş hayatındaki müşteri portföyünü oluşturup kendini geliştirebileceğin bi yer. Bide belki çok klasik olucak ama genelde okul bitince dost sandıkların yazmıyor, okuldayken hiç konuşmadığın insanlarla dost oluyorsun😄

1
    0 Yorumla
  • periyıldızıı
    periyıldızıı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    9 ay

Ya valla panik yapıcak ya da hazır hissetmeyecek hiç bir şey yok normal üni işte ben şu an 2. Sınıfa geçicem 2 arkadaşım var sadece gerisiyle muhattap değilim gerekte yok herkese güvenmemek lazım onun haricinde bence dersler önemli derslere odaklan daha çok gerisi olursa olur olmazsa da çok önemli değil

1
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    9 ay

Aklım bir karış havadaydı ben üniversiteye gittiğim sıra, farkındalık yaşı her yıl küçülüyor. Sana tavsiyem gider gitmez sosyalleşmeyip gözlemlemen olur. Her nesilde işe yarar bu.

0
    0 Yorumla
  • mustafacan1321
    mustafacan1321 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Saf görünme iyi arkadaşlar bulundur yanında yalnız kalma yalnız hissetme ve en önemlisi kimseden de korkma

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    9 ay

gitmemeni tavsiye ederim, muhtemeen aile baskısı görüyosndur da, hayatından 2-4 yıl boşa gidecek

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı.

Hazır olup okuyanı binde birdir zaten. Soğuk suya girmek gibidir üniversitesiteye başlamak. Başta ürkersin, korkarsın sonra alışır ve sıkılırsın.

0
    0 Yorumla
  • IMrLonely
    IMrLonely Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Okulu 1 sene uzat ama çok uzatma, okulu 1 sene uzat ve üni hayatını yaşa, ev ortamından çok daha iyi, tabii düzgün bir arkadaş grubun olursa.

0
    0 Yorumla
  • sentinustmofficial
    sentinustmofficial Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    9 ay

gitme gerek yok
    üniversite diye bir şey kalmadı bu ülkede
    boşa gidersin
    sosyal arkadaş için diyorsan ayrı

0
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    9 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 628 cevap paylaştı.

Sorun net değil kendini ifade etmeyi beceremiyorsun ponçik üniversiteye başlayacak mısın henüz lisede mi okuyorsun

0
    0 Yorumla
  • Alpereennnn
    Alpereennnn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    9 ay

Üniversiteyi baba ocağında kalarak okuma ı tavsiye ederim

0
    36 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

1 saat mesafe çokta uzağa gitmiyorum zaten😕

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Hiç bekleme git. Akıllı köprüyü bulana kadar deli dereyi geçer, hayatındaki diğer sorunların için de geçerli 🫡

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Yani iyi bir şey miydi bu😄

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Tabi ki, çok çok bir hata yapmış olursun ve ders çıkarırsın sana bir şey katar. Bölüm neydi buarada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Hata olan ne işte 😄

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Senin durumunda yanlış bölümü seçmekten daha kötü bir hata olamaz herhalde, şehir dışına vs gitmeyeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Bende isterdim şehir dışına gitmeyi ama açıkta kalmamak için yazdığım yer geldi 🥲

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Erkek değilsin acilen yuvadan ayrılıp kendi yolunu çizmek hayata atılmak gibi bir toplumsal baskın yok. Hayalindeki bölümü kazanana kadar çalış, bu günler geri gelmeyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

İşte ben erkek gibi düşünüyorum sanırım 😄 aile baskısı varken onlara yakın olmak benim için hayal kırıklığı oldu bir yandan avantaj olsa da istediğim şey bu değildi

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Sen kız çocuğusun sen evlenene kadar ailen senden sorumlu, bunu bilerek daha geleceğe yönelik kararlar ver

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Ülkemiz sırf zaruriyetten istemediği bölümü lanet ederek okumuş insanlarla dolu, onlardan biri olma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Tabi orası öyle ama çocuk muamelesi de bir yere kadar ayrıca bölümüm hoşuma gitti o açıdan sorun yok sadece özgürlük kısıtlanması benim için tahammül edilemez bu bütün yılımı etkiler çünkü

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Şehir dışına da gitsen para pederin parası olacak. Unutma ki parayı veren emri de verir. Hayalindeki özgürlüğü tadamayabilirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Para bendeyse ne yapacağım da bana bağlıdır

Yorumla
    • Arinnaaa
      Arinnaaa
      9 ay

Dert arıyorsun kendine çocuk muamelesi görmekten daha kötü hayatlar var emin ol yat kalk ailene şükret

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Yirmili yaşların ortasında/sonlarında anlamaya başlayacaktır arinna, ne kadar çarpıcı sözler de seçsen senin gibi bakamaz şu an

Yorumla
    • Arinnaaa
      Arinnaaa
      9 ay

Bende o yaşlardayım emin ol hiçbir zaman anlamayacak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

@Arinnaaa aile baskısı nedir bilir misin çok bilmiş

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Türkiye'de yaşayan herkes aile baskısını bilir, gördüğün baskı seni ailene düşman etmesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Benimki ayrı bir boyut alperen bugün yerleşmek için geldim kavga çıkardılar ve şu an hiç okuma hevesim bile yok kaydımı dondurmayı düşünüyorum onca şeyden sonra haksız benim gibi görülüyor zaten doluydum bugün koptu her şey

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Daha önce bir işte çalıştın mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Kısa süre

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Elinden gelen bir iş varsa baba evinden ayrılmayı deneyebilirsin, belki böylesi senin için daha iyi olacak ya da ailen ile aran düzelecek
      Dene bakalım, en kötü ihtimalle yeni bir tecrübe edinirsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Bunu düşünüyorum zaten parayı ailemden almak yerine kendim kazanmak istiyorum yük olmamak için ama bunu isteyince de yoluma taş koyan yine ailem oluyor nerede duracaklarini ne konuda destek olacaklarını bilmiyorlar

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

boş ver desteği bence kendi başına idare edebilirsin. Başarırsan çok güçlü bir kadın olacaksın ileride

Yorumla
    • Arinnaaa
      Arinnaaa
      9 ay

Milletten azar yiyince o zaman görürüsün hayatın kaç bucak olduğunu ailenin seni azarlaması hiçbir şey dışardaki üstlerinden emir alıp ezilince karşılık verip işten okuldan atılınca görürsün hayatı çok bilmiş ukala daha dur aile baskısı ne ki ne baskılar göreceksin sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

@Arinnaaa tamam en ermiş sensin ablam 😄

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

@Arinnaaa senin benim gibi düşünmüyor, ben boşuna mı burada hayatın tehlikeli diplerine gitmesi için gazlıyorum 🤦🏻‍♂️. Yaşamadan öğrenilmiyor bazı şeyler, istediğin tecrübeyi aktar...
      Ben de kimseyi dinlemedim vaktinde, yine dünyaya gelsem yine dinlemezdim muhtemelen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

@Alpereennnn pardon da tehlikeli dibe gitmek istediğimi nereden çıkardınız? Bağımsız olacağım derken kulüpler de sabahlayayim demiyorum? Tanımadığınız birisi hakkında yorum yapmak daha kolay tabi.

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Açıkçası öyle bir şey kastetmedim. Henüz bu yaşta elinde meslek veya yeterli tecrübe yokken hayata atılmanın kendisi zaten karanlık tehlikeli bir çukurdur, ama dediğim gibi tecrübe için yaşamak gerek. Bu yüzden denemeni tavsiye ediyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

Hayata atılmaktan kastınız benim düşündüğümle bir değil sanırım.

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Hayata atılmak, kendi hayatını kurmak ve kendi yolunu çizmek 🤔

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      9 ay

+ bunları yaparken dikkatli ve sınırlı davranmak😊

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

Yani dikkatli ve sınırlı olmakta fayda var, aksi takdirde yukarıda belirttiğim başarıya ulaşamazsın. Senin durumunda x3 dikkate ihtiyacın var

Yorumla
    • Arinnaaa
      Arinnaaa
      9 ay

@Alpereennnn zor karakter ama ailesi dışındaki insanlar ehlilleştirecektir

Yorumla
    • Alpereennnn
      Alpereennnn
      9 ay

@Arinnaaa umarım başarır, başarsa da kaybetse de buradayız 🙌🏻

Yorumla
  • RapidFuge
    RapidFuge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay

Hiç endişe etme daha sosyal daha rahat bir yer hani derler ya yüksek ıq tımarhanesi öyle diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • benimbuderdiiim
    benimbuderdiiim Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    9 ay

Konfor ortamından çıkacağın icin böyle hissediyrosun ama çıkmadan da kendini geliştirmezsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Çok insanlarla içli dışlı olma derim.

Mesafeni koru. Sınırlarını bil

Derslerini aksatma.

Aynı sınıftan da birine aşık olma sakın 😂😂

0
    0 Yorumla
  • _SorunZamanDilimi
    _SorunZamanDilimi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    9 ay

Ortama girince hevesin dahada artar merak etme

0
    0 Yorumla
  • Srknköse
    Srknköse Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 87%
    9 ay

çünki üni okuyan bitiren ne bok yiceni bilmiyor ucu karanlık

0
    2 Yorumla
    • Emrullah_sonsuz
      Emrullah_sonsuz
      9 ay

Zattiri zurt zurt üniversitesinde zort bölümünü okuyan biri mi bunu diyor

Yorumla
    • Srknköse
      Srknköse
      9 ay

evet dogrular bu

Yorumla
  • Mehmeteer56
    Mehmeteer56 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    9 ay

Takma kafana bir tane yazar şahıs şirketi kur. bi kactane banka ac kredi kredi karti al patlat 3 milyon onuda faize ver her ay 100.000 al oh mis onunlada bide ev al onuda kiraya ver ohoooo Almanya seni kıskansın

1
    2 Yorumla
    • pembişatlıkarınca
      pembişatlıkarınca
      9 ay

ne yaşıon deyi

Yorumla
    • Rızapekesen
      Rızapekesen
      9 ay

🚬🚬🚬

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

O zamanlar da öyle olur merak etmeyin. Biraz zaman geçtikçe ortama alışırsınız.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Her zaman gittiğin sıradan bir yermiş gibi kur kafanda

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Gitmezsiniz olur biter eğer okumak için gitmiyorsanız bir anlamı da yok gitmenin

0
    0 Yorumla
  • splendidx
    splendidx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    9 ay

ben hiçbir sene başlangıcında hazır olmuyordum. sana en büyük tavsiyem alttan en fazla 2 3 ders bırakmaya çalış ve hicbir dersten devamsızlıktan kalma. kalırsan nottan kal

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

Hiç utanmadan yanlizlik çekmeden git başta herkes grup şeklinde takılacak ama sonra hepsi küsucek o yüzden hemen içlerine girme ağır ol öz güvenli ol pekte bir şeye gerek yok

2
    1 Yorumla
    • Hüseyiny7
      Hüseyiny7
      9 ay

Valla dediğin gibi oluyor , bir gruplasmadan sonra bölünmeler yaşanıyor 😄

Yorumla
  • canfalan
    canfalan Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    9 ay

Ben bunun aynısını liseye başlarken demiştim ve tüm 4 sene cehennem gibi geçmişti. Bence hiç stresli başlama nasıl başlarsan öyle gidiyo

0
    0 Yorumla
  • MükoBeybi
    MükoBeybi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 18
    9 ay

Şu fani dünyada hiç bir şeye hazırlıklı değiliz ki

0
    0 Yorumla
  • gezgincann
    gezgincann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18
    9 ay

Beyin beyin beyin beyin beyin beyin beyin beyin beyin beyin

0
    0 Yorumla
  • cigdemmmmisim
    cigdemmmmisim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    9 ay

Alışırsın. İnsan herşeye alışır. Senin gibi düşünen bir sürü kişi var orada

0
    0 Yorumla
  • AhmetArslan02
    AhmetArslan02 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    9 ay

Bende kendimi hazır hissetmiyorum dostum sen bana tavsiye ver

0
    0 Yorumla
  • Sportman1
    Sportman1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    9 ay

Çok rahat takıl kafani gereksiz şeyler ile doldurma yeterli

0
    0 Yorumla
  • Jorasliva
    Jorasliva Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    9 ay

Lisenin daha beteri, o yüzden kimseyi kafaya takma ve derslerine odaklan.

0
    0 Yorumla
  • mavigökyüzü_00
    mavigökyüzü_00 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    9 ay

Kişisel eşyaların için baştan tavrını koymalısın. Yoksa durmadan isterler

0
    0 Yorumla
  • fdttttbm
    fdttttbm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    9 ay

Daha iyi bul tecrübeli bi erkek hazırlatsın seni ☺️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    9 ay

Ben olsam okumazdım bile çünkü bu devirde okumak demek zaman kaybı gibi bir şey.

0
    0 Yorumla
  • GİRDAP1903
    GİRDAP1903 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    9 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 356 cevap paylaştı.

Aynı ben ya hiç gitmek gelmiyo içimden

0
    0 Yorumla
  • oguzbatuhan
    oguzbatuhan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    9 ay

Üniversite senden hazır olmanı beklemiyor zaten

0
    0 Yorumla
  • TS_QueenWolfWoman
    TS_QueenWolfWoman Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    9 ay

Kimseye güvenme ve derslere odaklan.

0
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKe-34
    KaRa-MaSKe-34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    9 ay

Alışırsın zamana ve akışına bırak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    9 ay

2 ye geçtim hala hazır hissetmiyorum desem...

0
    0 Yorumla
  • BellaVistaa
    BellaVistaa Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    9 ay

Zamanla alışırsın ztn

0
    0 Yorumla
  • GGwrRespectGG
    GGwrRespectGG Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 33%
    9 ay
    Eğitim & Kariyer konusunda 311 cevap paylaştı.

Gidince Alışırsın hazırlanırsın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Okusanda bir şey olmuyorsun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      9 ay

Adamın yoksa

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Meslek edinip iş hayatına atıl.

0
    0 Yorumla
  • beyzaaaa80
    beyzaaaa80 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    9 ay

Bu yıl ben de başlayacağım aynı hisler ya🥲😅

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

Zamanı gelince hissedersin

0
    0 Yorumla
  • elfcll
    elfcll Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay

Bende

0
    0 Yorumla
  • soruavcısıı
    soruavcısıı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    9 ay

Ne açıdan hazır hissetmiyorsun

0
    0 Yorumla
  • Maverick__069
    Maverick__069 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    9 ay

Nereyi kazandın

0
    0 Yorumla
  • AloneManpays
    AloneManpays Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    9 ay

Keşke bana gelseydi
    Bu yıl gelmedi

0
    0 Yorumla
  • Ylmz007
    Ylmz007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    9 ay

İlk zamanlar öyle olur... bölümün ne

0
    0 Yorumla
  • erginoo
    erginoo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    9 ay

Aşk hayatı varsa hazır hissetmesin

0
    0 Yorumla
  • rockkkkwomannn
    rockkkkwomannn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    9 ay

Karşılıksız hiçbir şey yapma

0
    0 Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    9 ay

Kanadın mı ki?

0
    1 Yorumla
    • GGƏĆƏ
      GGƏĆƏ
      9 ay

Kazandın mı ki?

Yorumla
  • hwoarang3389
    hwoarang3389 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    9 ay

Gitmemeni

0
    0 Yorumla
  • palermo28
    palermo28 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    9 ay

Burs alıyor musun

0
    0 Yorumla
  • Marandutkaxx
    Marandutkaxx Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 101%
    9 ay

Be yourself

0
    0 Yorumla
  • Trjustice
    Trjustice Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    9 ay

Var mı istediğin bir üni

0
    0 Yorumla
  • Alcor
    Alcor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 19 , eic 100%
    9 ay

Ben ama zorundayım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    9 ay

Hazır hisset

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    9 ay

bölüm ne

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversiteye hiç hazır hissetmiyorum. Neler tavsiye edersiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversiteye gitmek için kendimi hazır hissetmiyorum ne yapmalıyım? 4 cevap verildi
Üniversite için hazır değilim, ne yapmalıyım? 14 cevap verildi
Mezun olamıyorum ve çok mutsuzum bir tavsiyeniz var mi? 12 cevap verildi
Üniversiteye hazır değilim? 6 cevap verildi
Üniversite hayatına alışamıyorum, ne önerirsiniz? 50 cevap verildi
Lise mezunuyum ama üniversite okumadım diye yetersiz hissediyorum nasıl geçer bu? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨