Okuduğum okulda çok fazla popüler zorba grup var. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar okuduğum okul'un çoğunluğu kız ve ben bu okul'a yeni geldim. Sınıf'ın çoğu benimle beraber okul'da yeni. Okulda kızlı, erkekli bir zorba grup var. Özellikle şu anlık kızlar çok fazla baskın ve lider profilinde ki zaten sınıf'ın çoğu kız olduğu için... Bu kız grubu, okulda, teneffüslerde sürekli birilerini dövmek hakkında konuşup dedikodu yapıyorlar. Ders'te birileri ile alay ediyorlar. Sınıf'ta bir kız, sırf çalışkan, girişken ve hocalar ile içli dışlı olduğu için "yalaka" ilan edip zorbalıyorlar. Aynı zamanda sınıf'ta erkek bir çocuk, sırf kibar konuştuğu için çocuğun konuşması ile alay ediyorlar. Alay ettikleri kişiler de aslında belli bir gruba sahip ve sosyal. Ben ise sınıf'ın şu an sessiziyim ve o kızlar benimle de uğraşıyor. Sınıf hocası, erkeklerin okulda küpe takmayacağını, kızların ise küçük küpeler takabileceğini söyledi. Ben de hoca'ya; "neden erkekler hiç küpe takamıyor da kızlar küçük küçük küpeler takabiliyormuş?" diye sorunca o kız grubu, benimle bu konu üzerinden alay etti ve o grup, sınıf'ın sözde lider'i oldukları için sınıf'ın çoğunluğu onlar'a yaranmak için beni hedef almaya başladı. Erkek grup'ta onlara yaranmak için beni hedef aldı. Bugün de o kızlardan ikisi benim yerime oturmuştu. Onlar ders'te çok konuştuğu için kaldırılınca hoca'dan izin alıp ora'ya oturdum ve teneffüs'te hepsi bir olup beni oradan kalkmam için ikna etmeye çalıştılar. Onlara inadıma kalkmayınca oturduğum sandalye'yi kaldırıp başka bir yer'e geçmeme sebep oldular. Onlara "sen kimsin de buradan kalkmamı söylüyorsun? Burada ilk ben oturmuştum." diyince de her şey'i çarpıtıyorlar. Fiziksel saldırı'ya uğramaktan korkuyorum. Açıktan okumak istiyorum çünkü ortaokul'dan beri böyle tiplemeler tarafından bu muameleler'i görüyorum. İlkokul'da ben de iğrenç şeyler yaptım ve bunun karmasını yaşıyorum. Bu grup ise akıllanacak gibi değil. Zaten insanlar aslında değişmez. Arkadaşım da yok. Yalnızlığı seviyorum. İO'daki eylemlerimin sonucu ile yüzleşme'ye hazırım ama bu grup...
Güncellemeler
9 ay
Ayrıca onlar; "onu dövelim, X'i döveceğiz" falan dediğinde olay'a müdahil olup hocalar'a bildirmek istiyorum ama korkuyorum ve bu şahıslar gerçekten tehlikeli birileri. Olayları da tam bilmiyorum. Kimi döveceklerini ve okul da yeni açıldı zaten...
Okuduğum okulda çok fazla popüler zorba grup var. Ne yapmalıyım?