Güncellemeler
8 ay
Sitedeki sarışın hukukçuya dikkat edin kızlar.
Güncellemeler
8 ay
Sitedeki umutnc34 isimli üyeye dikkat edin kızlar.
Ayda en az 40bin tl kazanabileceğim ek iş arıyorum. Nasıl bulabilirim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bulursan bana da haber et bacım. Freelance yazılım işiyle uğraşabilirsin İngilizce varsa yurt dışı iş alıp parayı dolar veya euro ile alırsın. Mesela ileri düzey bir e ticaret sitesini yapmak 1 ayını alır ama 20-30 bin alırsın
Site yapmayı bilmiyorum ki
Ayda 40 bin kazanılacak ek iş olsa emin ol herkes ek iş bulur yapar, gelirini katlardı. Millet 9-18 çalışıp 40 bin TL maaşlı iş bulamıyor :)
Siz anlamadınız galiba. Haftada 5 gün boşum. Kim hu kadar boş güne sahip olarak ek iş arıyor?
60bine 2gün çalışıyorum.
Size yalan borcum mu var.
Ek iş de ararım ayrıca. Daha fazla paraya ihtiyacım var.
Sürekli aza kanaat, düşğk ücterle kıyas yapmaktan yorulmadınız mı artık. Ben saf değilim. Haklarımı da iyi bilirim. 9-18 li bir işte çalışmak zorunda da değilim. Sınavla atandım , zoruna gidenin gitsin. Siz de girin sınava atanın. Aza kanaat duygusunu bana işleyemezsiniz.
Yalan borcu ne alaka, yalan söyleme mi dedik sana? Ayrıca haftanın 5 günü boşum yazmamışsınız, nasıl anlayalım siz söylemeden boş olduğunuzu. Gereksiz atar yapmayın, önce yazdığınızı okuyun lütfen.
2 günde 60 bin kazandığın iş varsa o işi 3-4 gün yapmanın yolunu ara bence, ne işi ise zor bulunur öyle işler.
Ne işi olduğunu biz de merak ettik. Mimar mühendis 2 günde o kadar para kazanamıyor. Paylaşırsan öğrenelim, mantıklı bir işse biz de haftada 2 gün çalışıp ayda 60 bin kazanalım :)
Öyle bir iş değil. Program nasılsa ona ıyulması gerekiyor. Daha fazla çalışıldığında daha fazla ücret gibi bir mantık yok bu işte. 15saati geçersek var. Onu da ben istemem. Çünkü geliş gidiş 5saat sürüyor
Hergün 5saat yol çekilmez.
Özel sektör değil. Kendi bildiklerinize göre düşünmeyin
Okulunu bitirmeden bu işte çalışamazsınız ki.
Abla sen nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun ya, yazdıklarına bak ahahaa. Zaman harcayıp yazdıklarıma üzüldüm şimdi. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.
Daha küçüksün anlamazsın
Sadece iki gün gidiyorum işe. Çatla patla. Diğer günlere de başka iş arıyorum. + çatla patla.
Hayallik bir şey göremiyorum bu yazdıklarım gerçek. Sen de çalışıp kpssyi kazansaydın.
Ahahaa yazılımcıyım ben ablacım, söylediğin paraları parmağımla kazanıyorum. Hem de dolar euro. Sen geç dalganı, gelmiş para lazım ek iş söyleyin diye soru açmışsın, bir de milletle dalga geçiyorsun ahahaaa. Neyine çatlayayım, memur gibi çalışan birini neden kıskanayım. İstediğim yerden çalışabilen biriyim. Yılın 1 haftası Kıbrıs'ta, 1 haftası Antalya'da, 1 ayı Kuşadası'nde geçirebiliyorum. Asıl sen çatlaaaa :D
Kazanıyorsan burada çene patlatman hata
İşte orası seni ilgilendirmez, zaman benim zamanım. Çene patlatırım veya patlatmam benim bileceğim iş. Beğenmiyorsan engellersin geçersin :)
Yazma Hacı
Senden bildirim almayacagım
Hoşt köpek
Zaten engellisin. Gizli soru sorduğum şçşn sitenin güvenlik açığı bu. Gizli sorulsa da yazmanızı sağlıyor. Sizin gibi embesillere
Seviyesizsin şey, üzülüyorum senin için. Şikayet ettim üstteki yorumunu siteye, onlar boyunun ölçüsünü verirler sana.
home ofisiş bak
Nerden bakacagım
internetten
Yardımcı olur musun
kariyer net ola bilir veya çağrı merkezleri online evden iş veriyor
Yardımcı olur musun?
Acil para lazım
Annem hasta
geçmiş olsun Acil şifaalr diliyorum
Yardımcı olmayacak mısınız
Nereden başvurmam gerek
Teşekkürler
webhelp bak
kariyer. net
Webhelp ne
çağrı merkezşirketi şubeleri var çeşitli illerde
kariyernetten bak
Kariyer nete baktım. Sarış elemanı, market, danışman , arabam com tarzı işler var. Bunlar uymuyor ki bana.
Başka yer yok mu?
24saat çalışmama imkan yok
webhelği taradınmı
www.kariyer.net/.../webhelp-turkiye-cagri-merkezi-musteri-danismani-izmir-3861074
İş yerinde, diyor
bir süre eğitimaldıktan sonra eve geçiyorsun vestelde öyle
shw.
Ne
Ne gibi iş
Online bilgisayar üzerinden işler.
Zor biraz
Olumsuz yorumunu kendine sakla
Nerde
Bulunduğum yerde.
Peki
Peki
tamam
Sana da
Boş boş yorum yazacağına lüzumlu şeyler yaz
Emredersin
İdiot
Şehir?
Kuzey
Var mı iş
Kuzey?
Sa.. sa.. cevaplar veriyo yaa ciddiye alma. Kuzey ne. Tipik hamsi işte
@delivaryakalayın insanlık etmemek lazım demek ki kanka
Kafası bi milyon hiç uğraşma
Cevap yazıyorum Türkçe öğren gel diyo 😂
Şehir burdan yazamam. @gizliüye
@delivaryakalayın gödoş engellediğim için kudurdun mu sazan seni.
Çıktım gizliden o zaman
😂😂
?
Efendim
Var istersen