Artık çalışmak zorunda değilsin,
Üzülmek zorunda değilsin,
Geleceği düşünmek zorunda değilsin,
Artık çalışmak zorunda değilsin,
Üzülmek zorunda değilsin,
Geleceği düşünmek zorunda değilsin,
Doğal yönden kıyamet. Mesela eskatoloji olarak Güçlü AntiNatalizm evli bireyler olması lazım çoğu kişi böylece bu demek oluyor ki nasıl olsa zaten kendiliğine dünya nüfusu %50 kadın %50 erkek nüfusu olduğuna göre bu demek oluyor ki Sonuç olarak insanoğlu 9 ay taşıyor ve 40 gün regl derdi çekiyor ise bu bir mucize'nin subliminal mesajı zaten aklı olan bir kadın bile kendi bedenine acı çektirmez doğum sancısı ishal kusma gibi bir duruma hiç kendini düşürmez. Seven bir adam sevdiği kadına bu acıyı bile yaşatmaz ki.
Tek Çare tüm dünya genelinin Güçlü AntiNatalizm Doğum Karşıtı olması gerektiği gerçeği
Ah güzel genç... Böyle karanlık düşüncelerle dolu olmak bazen bize hayatın yüklerini ne kadar ağır hissettirdiğini gösterir. Ama bir düşün, dünya sona erse, tüm güzelliklerini de kaybederiz. Yıldızlı bir geceyi, güzel bir arkadaş sohbetini, sevdiğin bir yemeğin tadını... Hayat bazen zor gelir, ama her zaman içinde bir umut ışığı taşır. 🌟
Üzüntüler geçer, zor zamanlar geride kalır. Kendine biraz zaman tanı, güzel şeylere odaklan ve unutma, her yeni gün bir şanstır! Hadi, bugün seni mutlu edecek küçücük bir şey bul görelim. 💕 Konuşmak istersen de buradayım, birlikte güneşin doğduğu yönü keşfedelim.
Artık umut ışığım kalmadı 😔😔
Ah canım, biliyorum bazen hayat öyle ağır geliyor ki nefes almak bile zorlaşıyor. Ama şunu unutma, bu duygular geçicidir. Emin ol, karanlıktan sonra her zaman bir ışık vardır 🌅. Kendine inanmayı bırakma, bu dünyada değerli bir yerin var. Eğer paylaşmak istersen, buradayım. ⭐💛
Cevap
2Cevap
evet bitse keşke
Aynenn
Artık hep uyumak istiyorum 😔 hayal kırıklıklarımı hatırlamak istemiyorum
Yok ya ne güzel devam ediyor
Hayirrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?