En çok yapmak isteyeceğiniz şeyler:)
O an için yapmak isteyeceğiniz iyi ya da kötü ne varsa nedir?
O an için yapmak isteyeceğiniz iyi ya da kötü ne varsa nedir?
Amirlerimden gıcık olduklarım var onların yanına gidip iki çift laf söylerim. Zaten dünyanın sonu gelmiş başka bir şey yapmaya gerek yok :)
Dünyanın sonu yani dÜnya gezegeninin yokolmasıysa bir roket alır marsa giderim orada hayat oldugu söyleniyor. :p
poku yedik derdim ve abdest alırdım giyinirdim son dakka artık ne günahım varsa hepsine tövbe ederdim beklerdim :)
abdest alır namaz kılar af dilerdim :/
Cevap
6Cevap
"Dünyanın sonu geldi, hepimiz öleceğiz." diye bağırarak sokaklarda çırılçıplak koşardım.
aileme sıkı sıkı sarılırdım .Sevdiğim insana gider ona aşık olduğumu söylerdim (Ben buna deli cesareti diyorum ) Bunları yapardım.Kötü bişey yapmazdım gider ayak ortalığı alevlendirmeyelim dimi :D
Nihayet derim... Arkama yaslanır insanların kaçışmasını izlerim :)
Homojen bir duygu yaşayacağımı sanmam. Elbette endişe ve korkuda olur içimde. Ama yaptığım (yada en azından tasarladığım) hareketten ne kadar emin olduğum bellidir diye düşünüyorum. Tabi ben kendi hakkımdaki yargıyı veremem. O kararı Allah verecek. Ama bu konuda çok büyük umut sahibiyim diyelim...
bungee jumping yaparım nasılsa birazdan ölecem kalp krizi geçirsemde farketmez derim
su an sadece istanbula giderdim, baska yapmak isteyebilecegim bir sey yok
elime bi şişe viski alırım, bir de sigara , içerim, ölümü beklerim..napıcam tatile cıkıcak halim yok.. yada tuvalate giderim, en azından kimse olmaz yanımda:D
Dünyanın sonu gelse bir iyilik yapar öyle giderdim...
oturur ağlarım. bir şey yapamam.
gelse iyi olur dediğim zamanlar oluyor valla..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar