Lütfen ayrıntıyı okumayanlar çok uzun okumadım yazmasın geç gitsin Mesaj geldi bu işe girmek çok istiyorum ayrıntıyı okur musunuz?

Neyse illaki bu iş olacak diye bir kural yok tabi bu türlerde ki bir işe sadece bana işkurdan mesaj geldi. Bu işte tam 🌕 aradığım tarzda bir iş. 🕴 Gıda fabrikası 🏭 dondurulmuş gıdalar falan. Ben çok büyük bir yanlış yaptım. Hastaydım zamanında 18 yaşımda 👴 çok ağır bir trafik ⛔️ kazası geçirdim o yüzden 🫤 20li yaşlarım çok boş geçti. Çünkü Kaza sonucu Beyin travması geçirmiştim. Neyse Geçen yıl Temmuz ayından beri işsizim benim rapor meselem falan da var. Geçen yıldan Temmuz ayından beri iş bulamıyorum. Ben iyileşme sürecinde zaten kolaylıkla alıyorlar diye hep marketlerde çalıştım. Şimdi e devlette hala yüzde 24 oran görünüyor o yüzden mi bir yıldır iş 🕴 bulamıyorum diyorum ama Artık iş bulmam şart mecburum. 🥺 Yarın gideceğim ama evde dur dur çok kilo aldım. Arkadaşlar da haklı olarak uzaklaştı küs değiliz ama bir yere kadar benimle hep görüşemezler ki. Zaten çoğu evli. Yarın beni zayıf kendinden emin işe çok istekli bir kombin ve makyaj nasıl olabilir. Bu arada siyah okey yarın kesinlikle tüm kombin siyah olacak. 🙏👍😉
Lütfen ayrıntıyı okumayanlar çok uzun okumadım yazmasın geç gitsin Mesaj geldi bu işe girmek çok istiyorum ayrıntıyı okur musunuz?