Bosanmalimiyim lütfen doğru düzgün yazın doğru cevaplarlar verin yadirgamicam düşüncenizi?

2cocugum var biri 8yasina girecek diğeri 4yasina girecek ve küçüğü konuşuyor ama akışkan değil diye ana sınıfa yolladım aylık 500tlf ama peşin aldılar 2500 sonra diğer çocuğun okul masrafı kalem silgi defter suluk camasir kıyafet derken diğerinin ihtiyaçlarını aldım çok tutuyor tabi tahmin ederseniz 3kere eşime taksit taksit eksiklerini söyledim büyüğünün listesini aldık ilk o atılmıştı suluk yok diye başka güne erteledim son dakaya yani çamaşır elbised aldım ikiside oda başka güne ev ihtiyaçlarında çok fazla birikti tesedufen alacağım güne esiminde okadar gözüne geldiki söyleniyordu takmıyorudum daha 4yasindaki çocuğun listesini öğretmen bugün verecek daha onuda nasıl alicam Allah yardım etsin sabah eşimi uyandırdım sen digerini bende diğerini okula gönderelim şimdi nusayitken sen tost çay domatez kattım mutfakta ye dedim çocuklarada tost yaptım beslenmeye kattım eşim birturlu kalkmadı 7kalktik 7bucukta okulda olmaliydik ikiside aynı saat onları hazırladım tuvalet ellerini yüzün yıkama vs derken ben bile kendimi hazırladım hiLica eşim baktı saat 8geliyor 15daka var okulda okadar uzak değil ilk gün zaten çoğu o saate gelmişti ilk gün zaten ders yapılmaz okadar herneyse eşim bağırdı çağırdı çocukların yanında asagaladi bu çocuğu dedi okula götürme yazdırma aynı saateyse yapacak bir şey yok kayita geç kaldım sabahçı olmak zorunda kaldık 1hafta hastaydik gidemedim yazdırmaya son dakaya kalmıştık onun dil gelişimi için şart yazdirmam maddi açıdan imkan olsa daha güzel yellere goturmeliydim eşimde bağırdı tutu giydigim giysiyi çekti itti beni cevap vermemeye çalışıyordum bende çocuklar var ilk günü kavga olsun ictemiyorum hepte güzel günlerde böyle yapıyor ve şehir ediyor günlerimizi bende tabi asalanasi başka başka sözler söyleyip bağırması sabah tabi ses gidiyor komşulara çok sıkıldım ne yapmalıyım artık bunaldım hep saçma sapat şeyler için asaliyor küçük düşürüyor rezil ediyor tamam borcu var ama bun aldığım ihtiyaç artık öyle biktimki ne yapmaliyim
Bosanmalimiyim lütfen doğru düzgün yazın doğru cevaplarlar verin yadirgamicam düşüncenizi?