Benim gibi cahiller cevaplasın sorumu mümkünse haklı çıkmak istiyorum?

cahili hakaret olarak algılamayın lütfen dikkat çeksin istedim kesinlikle fikrinize ihtiyacım var

ben 28 erkek arkadasım ise 45 yaşında. ben koç oda akrep burcu.

3 aydır beraberiz ve kendisi fazlasıyla maço biri. kesinlikle ona karşı gelemezsin. en ufak şeye sinirlenir ama vur ensesine al ekmeğini de. normaldede çok sakin ve fazlasıyla üstüme düşer ama mantıksız ya da düşünmeden bi cümle kullandıgımda canıma okur. vasıf konusuna gelirsek iş adamı babadan zengin soyadını versem yüzde 80i tanır. yaşamış görmüş hayattan doymuş birisi. bende aksine cahil cuhela yanında kendimi ezik hissediyorum (ciddiyim bu konuda üzülüyorum ama bende zamanla toparlancam inşallah )

gelelim soruya sizce burada kim haklı?

instagramda takipleşmediği bir kadın ile takipleşip 1 gün sonra takipten çıkmış (engellemiş) benimde karşıma önerilenlerden çıktı bu kadın. neyse ona dedimki ekran görüntüsü altım sayfasını kadının bunu tanıyormusun dedim? hayır ama biara bana yazmıştı dedi. tartıstık ve engelledim dedi. ne zaman yazdı ve neden engelledinki dedim? sen bana neden hesap soruyorsun düzgün sormak yerine bana güvenmiyormusun sen dedi.

saat başı beni arar ve herhafta sonu komple onunlayım. telefonunu asla saklamaz ve eski konusmalarınıda bana gösterir. ve bana herşeyden süphelen ama ihanetten asla der. ben ona bunu sordum diye sen bana nasıl güvenmessin v. s diye baya bi kızdı. kendini küçük duruma düşürüyorsun dedi. beni sen hala tanıyamadın mı falan dedi. (normalde böyle yükselenler suclu olur genelleme olarak) ona garip gelen herşeyde parlar. mesela bişey anlatır ticaretle alakalı algılayamam başlar kızmaya sen bunu nasıl anlamazsın senın gibi akıllı biri der ve uyuz olur anlayana kadar anlatır takınıtılı yani :) ben kıskandıgım için sana sordum dedim bu kıskanmak değil sen resmen sana ihanet etmişim gibi davrandın dedi ve ayrıldık dün. neyse bugun barıstık ama burada ben suclu olmuş oldum. yyahu cidden benmi hata yaptım sorarak? uzun oldu kusura bakmayın

Benim gibi cahiller cevaplasın sorumu mümkünse haklı çıkmak istiyorum?