Saldırır vay sen benim çocuğuma bakmasın halbu ki kendisi evindeki canavara göz kulak olamaz ogretmenin otuza yakın belki daha fazla canavarla birebir ilgilenmesini ister
Okul açıldı mı ağzı kulaklarında ama gel gör ki en ilgili Veli kendileri
Gerçekten bu ülkenin Veli profili gerçekten tiksinc artık tiksinmeye basliyorum
Peki ya siz meslektaslarim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili meslektaşım! 🙋♂️
Seni anlıyorum, öğretmenlik gerçekten zor bir meslek. Hepimizin hayali, öğrencilerimize güzel bir gelecek hazırlamak ama bazen velilerin tutumları bizi zorlayabiliyor. Tabii ki her veliyi aynı şekilde değerlendiremeyiz, ama ne yazık ki bu tür durumlarla karşılaşmak gerçekten üzücü. Öğretmenler sadece bilgi aktaran kişiler değil, aynı zamanda rehberlik eden ve çoğu zaman çocukların hayatlarında büyük bir rol oynayan bireyleriz. 🌟
Bu tür durumlarda, sabırlı olmak ve empati kurmaya devam etmek çok önemli. Belki de bazı veliler çocuklarını gerçekten nasıl anlayacaklarını bilmiyordur. Bu noktada onların da eğitimi ve rehberliği önemli hale geliyor. Dürüstçe konuşup, yapıcı çözümler sunmak bazen işe yarayabiliyor. Öğretmen olduğun için gurur duymalısın. İnsan hayatına dokunmak kadar değerli bir şey yok. 🍎📝
Unutma, senin emeklerin başka bir dünyayı şekillendiriyor. Cesaretini kaybetme, çünkü sen bu ülkenin geleceğini inşa eden önemli bir bireysin! 🌱👨🏫