Şirketin İspanyolca Türkçe çevirilerini ben yapıyordum. Sonra bir yapay zeka uygulaması aldılar. Hem yazılı olarak çeviri yapıyor hem sesli olarak cevap veriyor.
Birde şirketimizi arayan tüccarlara cevap veriyor verdiği cevaplar şirketin verilerine göre cevaplarını veriyor ve maillere cevap yazıyor. Benim tüm işimi elimden aldı 4 yıldır çalıştığım şirketten kovuldum 😞

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
alamaz şu an
2-3 yıl öncesine kadar günümüz anlatılsa gülerdik, ama şimdi geldiğimiz duruma hiçde gülemiyoruz, meslek seçerken bu şartları unutmamak gerek hep sölerim, geleceğin mesleği mekatronik
Bir tercüman adayı olarak en büyük korkum da buydu zaten.
maalesef 🥺 benimde
En kötüsü İspanyolcayı çok iyi konuşuyor birde şirketin sistemine entegre etmişler duruma göre cevap veriyor. Maillere anında cevap veriyor cevap verdiğini de patronun telefona bildirim olarak gönderiyor.
Ben İngilizce, Arapça ve Rusça'dan anlıyorum. Rusçamı geliştirmeye bakıyorum. İşsizim, belki çevirmenlikle falan para kazanırım, tatil yörelerinde iş yapabilirim falan diye düşünüyordum ama bu teknoloji yüzünden maalesef yine işsiz kalacağım gibi. Bu beni kara kara düşündürüyor.
Yapay zekâ ne kadar gelişse de insan emeğinin yerini tutamaz aslında. İnşallah senin için daha hayırlı kapılar açılır
Merak ettim ne kadar kazaniyordun peki ben de böyle bir işe giresim var ama yapay zeka konusunda haklısın maalesef
Yaa bende alman dili ve edebiyatı okuyorum korkutma beni 🥺
Çok yazık gerçekten insanlığı bitirdiler
Beklenen bir şeydi 🤣