AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Seviyorsan işini her şey yakışır.
Ben bir kaç kere görmüştüm çok iyi görünüyordu.
neden yakışmasın. ön yargılarınızı da alıp gidin
Kolay koca bulursun
Yakışır
Neden olmasın olur tabi olmaz diye bişey yok
Parası güzelse yakışıır :)
Yakışır
Mimarlık daha çok yakışır
Kadina yakismayan bisey soyler misin?
Bizim kadınlarımıza bütün meslekler yakışır
yakışır
Sen o bölümü kazan da yakışmazsa ben namerdim :D
bence çok yakışır özellikle beyaz gömlek
yakışır !
Tatli durur.
Yakısırr :)
Yakışır tabo
Yakısmaz bence.
Onca erkeğin içinde olmak yakisirmi?
İnşaat mühendisliği kadınlara yanaşır
Bence çok guzel
yakışır
Neden yakismasin...
neden yakismasin?
Neden olmasın?
Onlari deli ediyordum şantiyede;)
Uyar sıkıntı yok
olur
Yakışır
kadınların işi değil
Yakisir
Hyr iyy cok iticii
Yakışır.
yakışır
Neden Olmasın?
Niye yakışmasın ki?
yakışır
kadına ne yakşmaz
Hoş olur
Yakışırrr
bence yakışmaz abi
Gayet yakisir
saçma bir soru
Neden yakışmasın ki
yakışır :D
neden yakışmasın?
Evet yakışır
olabilir
Ben yakıştıramam.
Ne alaka? Ne yakışır? Temizlik işleri mi? 😒
Hemen saldirganlastigina gore demekki senin istedigin gorusleri yazmamiz gerekiyormus pardon.. Ben kadina ogretmenlik, Doktorluk, Moda tasarimi, Hemsirelik, Bankacilik gibi meslekleri yakistiririm.
İnşaat mühendisini inşaat işçisiyle karıştırdınoz. Beton döşeyip harç karıştırmıyor bu insanlar.
İnsaat muhendisliginin ne oldugunu detaylarina kadar biliyorum. Ancak bir kadinin ilgi alani oldugunu dusunmedigim icin yakistiramiyorum dedim. Ama madem insaata bu kadar meraklisiniz, Amele abilerimiz gibi de amelelik yapabilirsiniz @kurugöt
yok ben yakıştırdığın mesleklerden birini yıllardır icra ediyorum zaten ama ilgi alanı olmadını düşünüyorum demeyin. Bırakım kadınlar kendi düşünsün neye ilgi duyup duymadıklarını.
Herkes hür'dür. Ben sadece soruya olan gorusumu belirttim. Kadina ve erkege abes kacan bazi meslek turleri vardir. Mesela Jinekolog, Okul oncesi ogretmenligi, moda tasarım i ben bir erkege yakistiramam. Kadinada insaat muhendisligi, Futbolculuk gibi gibi.. @kurugöt anlastik mi?
Ve @ÖyleÇocuğumki
kadınlar ilginç şekilde erkek jinekolog tercih eder. Bunun cinsellikle alakası yok, işlerinde daha başarılı oluyorlar demek ki, keza mükemmel okul öncesi erkek öğretmenler de tanıdım. Yeter ki severek yapsın. Cinsiyetete göre meslek ayırmayo bırakın artık.
Yahu okul öncesi öğretmenliği neden yakışmasın bir erkeğe. Şu cinsiyete göre meslek yakıştırmasından vazgeçin be abi. ☺️
@kurugöt aynen bende okul öncesi öğretmeniyim ve çalışma arkadaşlarımda erkek de var
@kurugöt , Demekki kadinlar basarisizmis ki , kadin hastalar erkek Jinekolog'lari tercih ediyolarmis. Kendisiyle alakali bir meslekte basarili olamayan bir cinsin karsi meslekte basarili olmasi biraz garip. Meslek ayirmayin diyosunuz ama ben hiç amele, erkek berberi, Taksici, Otobus soforu, Simit satan, Ayakkabi boyayan bir kadin goremedim. @ÖyleÇocuğumki yoksa bunlar erkekleremi has diyeceksiniz?
Yıllarca hostes hemşire de sadece kadınlardı ama artık sayısız erkek hemşire ve host var. Saydığın mesleklerde kadın olmaması ataerkiş toplum olmamızdan kaynaklı. Minibüsün içindeki kadına bile tecavüz edilen ülkede kadının şoförlük yapması imkansızlaşıyor. bu işlerde kadın olmaması yakışmadığı için değil, siz erkeklerin köstek olmasından kaynaklı.
Enee gece gece tartışmak istiyor bu😠 bak iki kız arasında kaldın, seni dırdırımızla bitiririz :)))))))
o meslekleri bayanlar yapsa türkiye gibi bir yerde tacize uğramalı bariz kaçınılmaz desem? :) eskiden simit satan bayanlar erkek gibi giyinir, saçlarını şapkayla saklardı. ki artık otobüs şöförlerinde, taksicide bayanda görebiliyoruz.
@kurugöt Siz kadinlar bazi erkeklerin yaptiklari yanlislari butun erkeklere mal etmekte bir numarasiniz.. Benim saydigim meslekleri kadinlarin yapmamasi bizim kostekligimizden veya baska bir nedenden degil tamamen kadinlarin rahatliklarindan kaynaklaniyor (Genelkonusmuyorum) .. Bazi seyleri anlamaniz gerekir Kadinlar ve erkekler dogasi geregi farklidirlar ve oylede olmasi gerekir, bu kesinlikle pozitif bir ayrimcilik degildir... Erkeklerin ve kadinlarinda yapabilecegi seyler bellidir, kadin narin bir varliktir. Ve bir toplumunda belirli bir kultur ve yasayis bicimi vardir.. diger bir meselede ufak bebegini birakip 9 gunluk tatile giderek ölumune yolacan, ufak ogrencisine cinsel istismarda bulunan vsvs kadinlarda gorduk. Ama biz bunu butun kadinlara mal etmedik.. Insaat muhendisi kadinlara kimse tecavüz edemez diye birseymi var ki , sadece otobus soforu kadinlara tecavuz edilsin? @ÖyleÇocuğumki sorun yok kadinlarin dir diri beni bunaltmaz :)
Ya allah aşkınabütün erkekleri suçlamıyprum ama bir kadın taksi neden kullanamasın fiziksel yapısoyla doğasıyla ne alakası var. İlkinde olmasa 3. 5.' de kesin tacize uğrar, olmadı tip tip bakarlar. Neyse gittim ben iyi geceler.
Neyse bisey demicem bende.. Belliki dusuncelerimiz farkli.. Iyi geceler @kurugöt
Sende haklısın aslında. türkiyede alışılmamış bir durum. çünki bu sığ düşünce herzaman vardı ve var olmayada devam edecek gibi. çocuklar dünyaya geldiğinde zaten babaları tarafından böyle yetiştiriliyor. "Aslan" oğlum futbolcu olacak gibi. Erkeklere aslan denir ve bu hayvan erkekliği temsil eder. Kelebekte kız hayvanıdır. Erkeklere bir kıyafet alınır mavi, kızlara pembe. Ee çocuk içinde erkek ve kız farklıdır aynı şeyleri asla sevemez algısı oluşuyor. Bu meslekler icinde geçerli.. Bunu anaokulunda hala görüyorum. Ah babalar yok mu şu babalar. :)))
Ne istiyorsunuz? Kadinlarin ve erkeklerin yer degistirmelerini mi? Erkekler etek giysin ozaman neden kadinlar giyiyor sadece ulkemizde? Topuklu ayakkabilar neden sadece size has? Tesbih cekmek, biyik birakmak neden erkeklere ozel? Dogru diyorsun aslinda ah su aileler yok mu erkeklerin etek giymemesi gerektigini kucuk yasta bizlere ogretti, simdi etek giyermi erkek adam diyip kiziyoruz :) oysaki sana gore giymeleri gerekir dimi hah :) @ÖyleÇocuğumki ne zaman anliycaksiniz farkliyiz iste erkek erkek gibi kadin kadin gibi olmali.
yahu yanlış anlıyorsun, geç oldu ondan galiba. :)
senin söylediklerin çoook farklı, olayı başka yerlere çekiyorsun. :)
elbetde söylediklerini bir erkek yapmamalı.
Hay allah, ne desem bilemedim şimdi.
oldu olacak birde oje sürsünler, bana göre. :))
Neden az once erkeklerle kadinlari kucukken aileleri hep yanlis buyutuyolar diyen sendir.. Bir erkek neden oje suremezmis? Cunki oyle gorduk oyle alistik dimi? Iste kadinlarinda bazi seyleri yapmalarida abes kaciyo.. Erkeklere kucukken etek giymeyecekleri, oje surmeyecekleri ogretilmeseydi simdi yapmazlarmiydi ? Ve konuyu da farkli yerlere cekmiyorum gayet net konusuyorum.. :))) @ÖyleÇocuğumki :)
yanlış büyütüyorlar demedim.
sadece erkekler bunu sever, kızlar bunu sever gibi kategorize ediyorlar bazı şeyleri. Mesela ojenin sürülmeyeceğini öğretmek normal tamam ama erkek asla pembe giyemez deniliyor. Oysa erkekler neden giyemesin pembe? bazı şeyler yanlış işte. Bu meslekler içinde geçerli...
kahvem de soğudu. :)
Dahada anlatirimda senin kahven sogumasin neyse :) @ÖyleÇocuğumki Afiyet olsun
anlat sen istersen? soğuk kahvede içilesi, severim ;))
ki keşke olay sadece erkek ve kızlarda meslek ayrımı, giyim farklılığı olsaydı.
eğer daha derine inersek erkekler paşa, kızlarda toz değerinde. allahtan soyun devam etmesinde payları var, olmasaydı dünyada kız göremezdik herhalde...
Parmaklarim kendine gelince uzun uzun tartisirizda . Kadinlar bizim basimizin taci, onlar kendilerine kuruntu yapiyolar. Erkekler yapmamasi gereken seyleri biliyor ama kadinlar doyumsuzluklari yuzunden hergun yeni bir sey istiyolar. Pantolon sadece erkeklere ozgunken kadinlar ilk giydiginde cok ayiplanmis mesela. Bunlar cok cok derin seyler. Keske herkes hersey icin ozgur olsa ama malesef @ÖyleÇocuğumki :))
bir nevi haklısın. ama bayanlar doyumsuz değiller bunu kabul etmiyorum, sadece biraz özgürlük istemek bu. Erkeklere bir kere yüz verirsen, her şeyini kısıtlarlar.
pantolon olayı atatürk zamanında gelişen bir şey, ki halada yadırganıyor. neden ama? Kime zararı var?
Hatta çoğu kişi tecavüzlerin bu giyim yüzünden gerçekleştirdiğini söyleyince insanın çıldırası geliyor. herzaman bayanlar mı yanlış yapıyorlar? Senin yorumunda bile bayanlar sorunlu,.. Peki parmakların kendine gelince tartışmayız, konuşuruz. :))
Parmaklarim kendine gelince tek birsey sorucam bu cumlenle ilgili :) @ÖyleÇocuğumki
peki. :)
soruyu alayım?
Tartisiyoruz kotu ornek olmayalim burdan arkadaslara :)
#ÖyleÇocuğumki
@ÖyleÇocuğumki
tek bir şey soracağım yazdığın için sormuştum. haklısın. İyi akşamlar.
Yanlis anladin beni simdi. @ÖyleÇocuğumki
Yakışır.
Hayır
Fazla itici
yakışır
evet olabilir...
Niye oLmasın :D
Hayır.
yakışır 😄
Mimar olabilir
Erkek isi onlarrr :)