Eğitim & Kariyer 27 yaşında tıp kazanan biri hakkında ilk fikriniz ne olurdu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lütfen dürüst olun Geç kaldığı Başarısı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 27 yaşında tıp kazanan biri hakkında ilk fikriniz ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. bir şey düşünmem. 0 0 Yorumla
Bdhshssg Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Başarı falan değil ne başarısı 30 yaşında kazanmak başarı falan değil ister tıp olsun ister başka şey olsun 0 0 Yorumla
barraküda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 93% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 713 cevap paylaştı. Beğenmeyen adam kendisi kazansın da görelim kaç yaşında olursa olsun 0 0 Yorumla
meehmett00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 9 ay Bizi ilgilendirmez biz ne yaparsan yap hepiniz aynısınız 0 0 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 764 cevap paylaştı. Kendi hayatı. bir fikir istiyorsa hem okuyup hem evli olabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Çok başarılı bir kadın bunun üstesinden geldiyse birçok şeyin üstesinden gelebilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 ay o yaşta başarabilmek 18-20 yaşında başardığından daha büyük başarı bence 0 0 Yorumla
fesalem211 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 86% 9 ay her yaşta olabilir ve hiçbir şey için geç olmaz 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 992 cevap paylaştı. Ne güzel işte 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 837 cevap paylaştı. emeklilik yakın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bir şey düşünmem.
Başarı falan değil ne başarısı 30 yaşında kazanmak başarı falan değil ister tıp olsun ister başka şey olsun
Beğenmeyen adam kendisi kazansın da görelim kaç yaşında olursa olsun
Bizi ilgilendirmez biz ne yaparsan yap hepiniz aynısınız
Kendi hayatı. bir fikir istiyorsa hem okuyup hem evli olabilir.
34 - 35 yaşında doktor olacak
Okumazsa 35 yaşında ne olacak HİÇ
Çok başarılı bir kadın bunun üstesinden geldiyse birçok şeyin üstesinden gelebilir
o yaşta başarabilmek 18-20 yaşında başardığından daha büyük başarı bence
her yaşta olabilir ve hiçbir şey için geç olmaz
Sahte diploma değilse başarı
Göğüsleri nasıl acaba
Ne güzel işte
Başarılı olduğunu düşünürüm
emeklilik yakın
Hayallerinin peşinden koşan biri derim