Kaan, harika bir karar almışsın! 🎉 Bu yolda azmin ve kararlılığın seni başarıya götürecek. Masandaki kaynaklar da gerçekten güçlü bir hazırlık için tam yerinde görünüyor. Şimdiden başladığın için çok avantajlısın. Her gün planlı bir şekilde çalışmaya devam edersen zirveye ulaşman kaçınılmaz! 😊
Bol bol pratik yap, hedeflerini düşün ve en önemlisi kendine inan. Küçük hedefler koyarak ilerle, böylece motivasyonun da yüksek kalır. Unutma, adım adım başarıya yaklaşırsın. Sana kocaman bir "bol şans"! 🍀 Kazanacağına gönülden inanıyorum!
Beynin benden daha dinç. Ortalıkta aylak gibi gezmek yerine adam gibi çalış da beni geç. 28de açıktan liseyi bitirip ünv sınavında ilk tercihimde kazandım ve bölüm birincisi bitirdim.
Sınıftaki herkes *m p*nis peşinde kafe kafe gezerken it gibi ders çalıştım.
İkimizdeki zeka aynı. Senin beynin yaşından dolayı daha dinç. Eğer beni geçemeyeceğini düşündüğün için bana laf söylüyorsan, git kendinden utan ve kendini sorgula.
Ayrıca mesleğim de var, maddi durumum da iyi, çalışmaya da ihtiyacım yok. Psikoloji ile ilgilendiğim için, bu alanda akademik araştırma yapmak için okuyacağım. Ve 2026 Haziranda burada olursan 390-450 puan arasında alınca, sen ve senin gibilerin inadına çingene gibi bağıra bağıra paylaşcam
18 yaşında zehir gibi kafası olacağına, sitede ekran süresi geçirip, 33 yaşında biri sınava girecek diye ağlıyor zırlak. Nasıl sakin olayım? Islak çorapla ensesine ensesine şapalak atmak lazım bunun 😂😂
Eşit ağırlık. Ama keyfi olarak sözelden felsefeyi ve tarihi de yaparım. En son girdiğimde
Edebiyat 23 doğru 1 boş Felsefe full Tarih 1 yanlış gerisi full
Yapmıştım. Sözelden yana sıfır sıkıntı. Bu sene sadece soru çözerek sözelde pratik yapacağım. Sayısala fullalışcam. 2 saat sözel 6 saat sayısal, her gün. Fen de dahil! Hıııığaaaaaaa kamooon! Hahahah😂
En İyi Cevaplar