Güncellemeler
+1 yıl
Bakın abi yıllardır istediğim bir zıkkım var o da bu 🧳 bu mali alip gitmek istiyorum bu kadarr e tabi üni kazanmadan kim gonderecek beni oraya düzgün bir yer kazanıp tok olma gibi planlarım var tşkrler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gerilme kuzucumm olduğu kadar artık, başarılar🥰🥰🥰
Teşekkürler bebeğim 💜✨
Rica ederim kuzucum geçe kalma ama uyu artık
Normalde 12 olmadan uykum gelir bugun yok ksjdjd cildircam neyse tel ışığı uykumu getiriyor biraz oyalansam bayılırim skjdje
Tamam kuzucum iyi geceler stres yapma ben sana inanıyorum yapamazsanda sorun diyil bebişim bi dahakine şansını denersin
Bi daha yok bu son
İyi geceler 🌃✨
Yatmadan önce son kez bakayım dedim, iyi şanslar sen de bana dile.
Hakkımızda hayırlısı olsun inş ve panik yapmayalım sakin olalım umarim ceket falan al yanina klima falna acarlarsa donan
Açmazlar ya açarlar mı çok kasma kızım
Ay ne bilim ya neyse hadi gittim
İyi geceler başarılar ; )
Teşekkürler sana da 🎈
Allahın tüm adaleti seninle olsun inşallah yüzünün akü ile istediğin olur.
uwu iyi geçsin dualarımı ilettim.
Knka bo k gibi gecti sksjjdjd
benimki de sldfksdf mattan üç net gelsin mutluyum bir de sınavın tam ortasında regl oldum şansımı s kim
Oha cok kotu ln gecmis olsun aşkım bi de bunun yarini var o da gecsin parti verecem lan skdhdhh
beni de çağır dkfjsd
Müslüm Gürses~Sensiz Olmaz
Bol şans heyecan yapma başaracaksın
Hadi inş
Sınavında başarılar dilerim. :)
Teşekkürler 🌸
Sans dilemem ama dua ederim
Teşekkür ederim 🥺💜
Inşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Allah zihin açıklığı versin. Sınavda başarılı olursun inşallah. Stres yapma 🥰
Ay sen nasıl bir meleksin cok teşekkür ederim canım inş olucak 🥺💜🦋
Yarın kardeşim için kuran okuyacaktım herkesi katacağım ama snei özellikle katacağım inşallah istediğin gibi geçer
Ya 🥺 cok tatlısın aman Allahım bu sitede gördüğüm en en en iyi kalplisi💜 cok teşekkür ederim minnetarım Allah da sna senin gibisini karşına çıkarsın inşallah 🙏🏻
Yaaa gece gece ne güzel dua ettin inşallah hepimizin karşılarına en iyileri çıksın
İnşallah 🙏🏻 ve seni takip etmeyi cok isterim değer vererek takip ettigim kisi sayisi epey az ✨🌸
Çok onure oldum 🙈💕
😻🎈
Iyi şanslar umarim istedigin gibi olur hersey
Sınavda başarılar dilerim
Hayırlısı olsun..
Sınavın nasıl geçti Metin ben aklım sende kaldi
Bok gibi geçti ve biri beni defqlarca kez engelleseydi ona yazmayi gec dusunmezdim mk metin sedeki bu fazla neyse sag ol
Ne oldu benim suçum ne
Yazma bana
OK ok
Çok şükür bby
Dua edelim şans ne