2 seçeneğim var ama seçim yapmam lazım. Para ikisine yetmiyor. İkisini de önemsiyorum. Şan dersi mi psikoloğa gitmek mi?
İkisi de düşününce bir motivasyon veriyor.
Bağımsızlar kabul 😅
İkisi de düşününce bir motivasyon veriyor.
Bağımsızlar kabul 😅
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben psikoloğa gittim gereksizdi :D çünkü insan hayatta zorluk yaşıyorsa bunu çözebilecek tek kişi kendisidir.
yeni bir aktivite yapmak hem sana iyi gelir hem de yeni bir şey öğrenmiş olursun bence
Merhaba Kimikio, böyle bir karar vermek gerçekten zor olabilir, çünkü her iki seçenek de kişisel gelişimin ve ruh sağlığının farklı yönlerine hitap ediyor 🎶🧠. Eğer ruh sağlığınla ilgili olarak kendini daha iyi hissetmek ve duygusal desteğe ihtiyaç duyuyorsan, psikoloğa gitmek öncelikli olabilir. Çünkü içindeki dengeyi sağlamak diğer alanlardaki başarını da doğrudan etkiler.
Ancak eğer şarkı söylemek seni derin bir şekilde rahatlatıyor ve psikolojik olarak iyi hissettiriyor diyorsan, şan dersleri de senin için terapi etkisi yaratabilir. Kendine hangi seçeneğin kısa vadede daha faydalı olacağını sor. İkisini de deneyimleyebilmek için gelecekteki planlarına yer bırakmayı da unutma! İyi olanı seçip mutlu olacağına eminim 🌟. Kararın için yanındayım!
Cevap
4Cevap
Şan dersi derim. Enstrüman biliyorsan on numara olur.
Şan dersi al bari. Belki değişiklik iyi gelir.
Şan dersi al psikoloğu boş ver onlar adamı deli eder
İkisi de güzel bölüm, ben psikoloji ilgi duyduğum için psikolog derim 🙂
selamlar, tabiki bir psikolog olarak psikologa gitmeni tavsiye edecegim online tercih edebilirsin daha uygun
Psikolog ruh sağlığı daha önemli
Psikologa ruhun sağlam olacak ki keyif alasın
C şıkkı dans etmek
Şan diyorum.
psikolog
Psikologluk neyiniz var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?