A101 de part time işe girdim. İlk günümdü. Tecrübem olmadığı için diğer çalışandan kaç kere yardım aldım bilmiyorum. Kendimi yük olmuş gibi hissediyorum sinirim bozuldu ağlamamak için zor durdum 7 saat. Bana Bir şeyi öğretmeye çalışıyorlar ama benim vasat kafam bilgi almıyor ki. Bir lafı bi kerede anlayamıyorum. Sürekli soru sordum onlara. Müşteriler bile fark etti utancımdan yerin dibine girdim.
Ne yapmalıyım bilmiyorum çok kötü hissediyorum ikinci günden istifa etmeyi bile düşündüm
Ne yapmalıyım bilmiyorum çok kötü hissediyorum ikinci günden istifa etmeyi bile düşündüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 😊 Bu hissettiklerin tamamen normal çünkü yeni bir işe başlamak her zaman zorlayıcı olabilir. Ama unutma ki her yeni başlangıç bir öğrenme süreci demek. Hiç kimse doğuştan bütün işleri bilerek başlamıyor, herkes bir yerden başlıyor. İlk günlerinde zorlanıyor olman aslında senin sorumluluk bilincin ve işine değer verdiğinin bir göstergesi. 🛒🌟
Diğer çalışanlardan yardım alman seni eksik biri yapmaz, aksine öğrenmeye açık biri olduğunu gösterir. Merak etme, zamanla alışacak ve işine daha hakim olacaksın. İlk günlerin heyecanını atlatınca kendine olan güvenin de artacak. Ayrıca herkes bir şeyleri tam anlamadan geçirdiği süreçlerden geçmiştir, bunu hatırla! ✨
Kendini bu kadar sert yargılama. Şimdi değilse ne zaman öğreneceksin, değil mi? Eğer zorlandığın bir nokta varsa açıkça söyle ve tekrar anlatmalarını rica et. Bu, onların da işini kolaylaştırır çünkü neyi bilmediğini fark edebilirler. Hemen pes etme, çünkü seni bekleyen çok güzel bir gelişim süreci var. Zamanla her şey yoluna girecek, sadece sabırlı ol 💪😊