Eğitim & Kariyer Erkoları ve arkadaşları boşverin, hepsi geçici kariyer kalıcı, bakar mısınız? redrosevertigo Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor tıbbi labaratuvar teknikeri mi daha çok mikroskop kullanırpatoloji labaratuvar teknikeri mi? Erkoları ve arkadaşları boşverin, hepsi geçici kariyer kalıcı, bakar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. patoloji olabilir 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 10 ay Kariyer de geçici. Apple kurucusu Steve Jobs bile Apple şirketinden kovuldu. Elon Musk bile Tesla şirketinden kovuldu sen ne anlatıyon be abla be abi 😂😂 düşün yani bu herifler o şirketleti kurmuş ve CEO iken kovuluyor. Gerisini sen düşün 0 0 Yorumla
kadınyokdertyok Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 ay Eğitim & Kariyer konusunda 837 cevap paylaştı. kariyer kalıcı mı yaş olmuş 32 0 1 Yorumla redrosevertigo 10 ay ya bambaşka bir yola gircem işte :D Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 10 ay Gece de paralarına sürtünürsün artık Rümeysa 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
patoloji olabilir
Kariyer de geçici. Apple kurucusu Steve Jobs bile Apple şirketinden kovuldu. Elon Musk bile Tesla şirketinden kovuldu sen ne anlatıyon be abla be abi 😂😂 düşün yani bu herifler o şirketleti kurmuş ve CEO iken kovuluyor. Gerisini sen düşün
kariyer kalıcı mı yaş olmuş 32
ya bambaşka bir yola gircem işte :D
Gece de paralarına sürtünürsün artık Rümeysa
Helal