Ben paramedik bölümü öğrencisiyim dönemim uzadı bir tane devam zorunluluğu olan beş tane de sınavına girmem gereken dersim var ama ailem gitmemi ıstemıyor baskıcı bir aile ve onlardan uzak durmamı istemiyorlar. Annem gidip hoca ile görüşüp sadece sınavdan sınava gitmem için ikna edebiliceğini söyledi. Ben de hocaya mail attım o da bana
Öncelikle seni anladığımı belirteyim ama özel bir şey yapmamıza gerek yok, zaten devam zorunluluğun var. İdarenin olağanüstü bir kararı olmazsa ben derslerimde devamlılığa dikkat ediyorum. Yani dönem başında aksi bir karar çıkmazsa derse gelmelisin. Diğer yandan kendi durumunu ayarlayarak %30 devamsızlık hakkını da kullanabilirsin.
Dedi. Annem gidince çok şiddetli bir baskı kurucak eminim gerekirse ağlar hocanın ikna olucağını düşünmüyorum çünkü bu dersi evet alan dersi değil ama geçen dönemlerden alttan alıp gelenler vardı ama böyle annem gibi baskıcı bir aile ile karşılaştı mı bilmiyorum. Hocayı ikna edemezse bu sefer müdüre çullanır ki müdürle geçen seneki sınavlarım için konuşmuşmuşluğu var ama böyle devam zorunluluğu olan dersim olmadı. Ya müdür ikna olursa annem uzaktan geliyor falan derse ikna olursa napıcam ben gitmek istiyorum uzak kalmak istiyorum lütfen bana akıl verin iki aydır yapmadığım şey kalmadı müdüre inst üzerinden yazdım ama görmemiş olabilir hocaya yazdım trabzon üniversitesi öğrenci işlerine mail attım ciddi anlamda eğer gidemessem ailemden uzaklaşamassam sonum iyi değil
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer