Eğitim & Kariyer BBugün reyon görevlisi olarak işe başladım ilk günümdü 1 hafta denemem var iş denemesini başarılı olarak nasıl geçerim? Xmaviii Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler10 ay O kadar korkuyorum ki şu an yapamayacağım diye Güncellemeler10 ay Biraz da çekingen sessiz bir yapım var BBugün reyon görevlisi olarak işe başladım ilk günümdü 1 hafta denemem var iş denemesini başarılı olarak nasıl geçerim? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 10 ay Eğitim & Kariyer konusunda 651 cevap paylaştı. sadece, işine odaklan gerisi rahat gecer 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 10 ay Eğitim & Kariyer konusunda 678 cevap paylaştı. Hayırlı olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 10 ay Nerde? 1 5 Yorumla Xmaviii 10 ay Mağaza Yorumla Cevap sahibi 10 ay Giyim magazasi mi Yorumla Xmaviii 10 ay İç çamaşırı züccace ürünleri hırdavat vb. Yorumla Cevap sahibi 10 ay Yani hizli olmaya calis bos geziyor gorunme bilmediğin seyleri sormaktan cekimme bu iyi bir intiba birakir Yorumla Xmaviii 10 ay Belli bi deneme sürecim var olmazsa işten çıkarılma gibi bi durumum var napmalıyım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sadece, işine odaklan gerisi rahat gecer
Hayırlı olsun
Nerde?
Mağaza
Giyim magazasi mi
İç çamaşırı züccace ürünleri hırdavat vb.
Yani hizli olmaya calis bos geziyor gorunme bilmediğin seyleri sormaktan cekimme bu iyi bir intiba birakir
Belli bi deneme sürecim var olmazsa işten çıkarılma gibi bi durumum var napmalıyım