Bence sadece görev paylaşımı vardır!.
Aşçı çirkin karakiroz sarısı erkek!. Olmayan egosunu bende kullanmaya çalışıyo (!)!.
Bence sadece görev paylaşımı vardır!.
Aşçı çirkin karakiroz sarısı erkek!. Olmayan egosunu bende kullanmaya çalışıyo (!)!.
Hiyareşiye göre sen onun altısın ama bu demek olmuyor ki seni ezebilir buna müsaade etme bende Bi aşçıyım ve steward arkadaşlara hep rica işe iş yaptıriyorum onlara saygılı oldugumu gördüklerinde verdiğim işi ikiletmiyorlar nerde olursa olsun saygı önemli
Görevi tam yapmama rağmen kişisel eziyo!.
O zaman ik ya yazılı şikayetini ver eğer hala devam ederse istifanı çekerken mobing uyguladığını belirterek ver istifanı sonra yasal yollarla hakkını ara tazminatını al
İlgilenmiyorum. Çeker giderim
Sen bilirsin.
Tabi ben bilirim. Kaç kere mahkeöeye gittin!. İki sene süründürüyola!.
Terbiyesizlik yapmanın Bi anlamı yok insan gibi size, cevap verdim belli ki o insanlara da terbiyesizlik yapıyorsunuz ki o şekilde tepki görüyorsunuz.
Sensin terbiyesiz!.
İşine bak yürü lütfen
Sen işine bak hoşt!. Kim üzdü seni!!!
Kızım sen sorunlumusun kpk gibi saldıran sensin.
Sensin sorunlu!.
Saçmalama adamın bilgisi var el lezzeti var mutfağı mutfak yapan yemektir zaten
Sense bulaşık yikiyorsun tamam bunda da bir emek var ama mutfağı mutfak yapan kişiyle kendini bir tutman komik
Ben şu an bulasikcilik yapsam kendimi asciyla bir tutmam
Evet üstündür, hayır görev paylaşımı yoktur. Aşçıbaşı oranın sorumlusudur sonrasında aşçı sorumludur. Hepsinin de başka bir yöneticisi olur genelde de gıda mühendisidir
Eziyo kölesi olarak girmedim. Görevi tam yapmama rağmen kişisel eziyo!!!
Müdürünle görüş bu konuyu, o ikinizin de nasıl çalıştığını gözlemliyo sonuçta
Cevap
1Cevap
Hiyerarşide üstü olur aşçı. Bulaşıkçı astı olur. Görev paylaşımı söz konusu değil bu örnekte.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?