Geçinemiyorum ve maddi olarak sıkıntıdayım, ek iş olarak alternatif buldum yapmalımıyım?

Kirada tek yaşayan bir global lojistik şirketinde çalışan bir kadınım, maaşım 29 bin maalesef. Nişanlıyım,3 ay sonra sade bir nikah ile evlenmeyi düşünüyorum. şu an kiramı ve giderlerimi ben ödüyorum, sağolsun erkek arkadaşım kendi zoru ile market ve faturalara destek çıkıyor ama benim bir bankaya borcum var ve bugüne kadar hep çalıştığım iş dışında alternatif işlere elimi atmadım yetenekli olduğum halde. Youtube den yüzümü göstermeden kısa reels ler ile kes yapıştır yapıp yemek videoları çekmek istiyorum hızlandırılmış olarak (yüzümü göstermeyeceğim sadece video yu bilek ve ellerime odaklayacağım, yapan birçok kişinin de takipçileri çok fazla. Yemek yapmak ile aram çok süper, çok da güzel tarifler biliyorum.

ikinci seçenek olarak ise benim sarmam ailede ve çevrem de çok meşhur dur, herkes konuşur hatta sarma sarma diye tutturan oluyor sürekli. Sarma yapıp acaba özel günler ve davetler için sipariş üzerine sarma mı satsam boş zamanlarımda akşam sarıp sipariş aldıkça kargolayabilirim mesela. Tek istediğim hızlıca borçlarımdan kurtulup artık huzur bulmak. Birikim yapamıyorum, kimler neler yapıyor ben hala bu hamaratlık ve yetenek ile tek maaş ile idare etmek istemiyorum. Öneriniz var mı başka arkadaşlar? :( :(

Geçinemiyorum ve maddi olarak sıkıntıdayım, ek iş olarak alternatif buldum yapmalımıyım?