Acil acil yardım gerekli acilen okuyup yardımcı olmanız gerekiyor?

Arkadaşlar 3-4 aylık bir sevgilim var Yaklaşık 5-6 defa iş görüşmelerine gittim olumsuz oldu bugün de bir tane iş görüşmem vardı bir tanesi olumsuz oldu yolda giderken bir tane daha gördüm orayla görüştüm orası da saatlerle ilgili olmadı eve doğru yaklaşırken başka bir yer gördüm orası da maaşından kaynaklı olmadı Buna da söyledim işte durum böyle böyle oldu burası olmadı şurası olmadı ben biraz yürüyeyim yürüdükten sonra belki önüme başka bir yerde başka bir iş gelir dedim O da direktman evine git dedi Ben de dedim ki iş bulmam gerekiyor Kaç aydır çalışmıyorum istemsizce yürüyüp sağa sola gezip bulmam gerekiyor dedim evine git dedim sana dedi Dedim ne demek istiyorsun gökten dedim bana dedim Parayı yağmıyor Dedim O da dedi ki evine git evine git dedim harcamalarımı çok bak yaz geldi dedim Yarın bir gün dedim kış a geçeceğiz olmaz dedim iş bulmam gerekiyor dedim evine git dedi evinde dedi telefonundan bak öyla git dedi sonra dedi bana söyle ben kent kartını atayım öyle iş görüşmelerine git dedi Ben de dedim ki ben biraz dolaşacağım Belki bir yerlerde karşıma iş denk gelir yani fırın olsun giyim olsun Kozmetik olsun ayakkabı olsun illaki bir yerde bir şeye denk gelir dedim O da dedi ki evine gitmen gerektiğini söylüyorum dedi Ben de dedim ki bana bu şekilde dedim davranamazsın Benim dedim iş bulmam gerekiyor etmem gerekiyor dolaşmam gerekiyor Ben dolaşacağım edeceğim dolaştıktan sonra illaki bir yerlerde bir iş bulacağım dedim Baktım beni zorlamaya çalışıyor bende hem normalden hem de WhatsApp'tan engelledim iyi yapmış mıyım ,? Normalde Bana demesi gereken şey Tamam biraz dolaş belki karşına hiç denk gelir iş görüşmesi yaparsın telefonun açık olsun Aklım sende kalmasın aradım da aç seven bir insan bu şekilde söylemez mi evine git ne demek hani Bu kelimenin anlamı ne Ben diyorum ki iş görüşmelerine gideceğim telefonu diyorsun Niye açmıyorsun?
Güncellemeler
10 ay
Engeli kaldırmak için alışveriş e gidecez dedim sürekli ben aradım gittik bin küsür Bi kaç bişey aldık ama hala açıklama yapmadı kaldırdım engeli doğru mu yaptım
Güncellemeler
10 ay
Dün iş göreşmasine gittim olumsuz oldu akşam alkol içelim dedim tamam dedi işten çıktı eve gitti 2 3 saat dinlendi yanıma 21 de geldi 01 e doğru evin oraya kadar bırakmadan neden bu saate kadar yanımdasın dedi insan sevdiğinin sadece hasta zamanında yanında olmaz dedim haklısın dedi biraz konuştuk benim eve girmem 01.27 falanda ama neden böyle dedi zaten bugün izinli sadece moralim bozuk diyince yanıma geldi
Acil acil yardım gerekli acilen okuyup yardımcı olmanız gerekiyor?