İş hayatınızı yani iş hayatıyla özel hayatı çorba eden biriyle karşılaştınız mı?

Merhaba herkese iyi günler. Benim sigortacılık sertifikam vardı. Babamın kasko yaptırdığı bir firmaya benim için söylemiş. Gelsin hem tanışırız hem de işi öğretiriz demişler. Gittim Patron erkek çalışan bir kişi erkek. Sadece 2 kişi çalışıyorlar. Neyse ilk gün gittim. Patron yurt dışına gitti. Yanındaki erkek personel ben kaldım. Bana sabah gelirken 2 tane simit 2 tane açma getiriyor. Youtıbedan istek parçanı alalım diyor. Bana kahve yapıyor. Önüme 2 tane çikolata koyuyor. Ben bilgisayarda çalışıyorum. Bana sessiz sakin misin hep böyle diyor. Evlenmeyi düşünüyor musun? Ayrı eve çıkmayı düşünüyor musun diye soruyor. Araba kullanmayı baban öğretmedi mi diye soruyor. Ben çöp dökmeye giderken arkamdan kapıyı örtüyor. Öğle molasında istersen çıkma diyor.2 gün çalıştım. Beni patrona şikayet etmiş. Ben şoke oldum. Beni wattsap grubundan çıkardı. Bende onu engelledim. Ne istedi ne bekledi anlayamadım. Ben hiçbir iş arkadaşının bana özel bişey yaptığını görmedim duymadım arkadaşlar.

İş hayatınızı yani iş hayatıyla özel hayatı çorba eden biriyle karşılaştınız mı?