Merhaba herkese iyi günler. Benim sigortacılık sertifikam vardı. Babamın kasko yaptırdığı bir firmaya benim için söylemiş. Gelsin hem tanışırız hem de işi öğretiriz demişler. Gittim Patron erkek çalışan bir kişi erkek. Sadece 2 kişi çalışıyorlar. Neyse ilk gün gittim. Patron yurt dışına gitti. Yanındaki erkek personel ben kaldım. Bana sabah gelirken 2 tane simit 2 tane açma getiriyor. Youtıbedan istek parçanı alalım diyor. Bana kahve yapıyor. Önüme 2 tane çikolata koyuyor. Ben bilgisayarda çalışıyorum. Bana sessiz sakin misin hep böyle diyor. Evlenmeyi düşünüyor musun? Ayrı eve çıkmayı düşünüyor musun diye soruyor. Araba kullanmayı baban öğretmedi mi diye soruyor. Ben çöp dökmeye giderken arkamdan kapıyı örtüyor. Öğle molasında istersen çıkma diyor.2 gün çalıştım. Beni patrona şikayet etmiş. Ben şoke oldum. Beni wattsap grubundan çıkardı. Bende onu engelledim. Ne istedi ne bekledi anlayamadım. Ben hiçbir iş arkadaşının bana özel bişey yaptığını görmedim duymadım arkadaşlar.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Sertap! 🌟
Öncelikle yaşadığın bu durum biraz rahatsız edici olsa gerek, anlıyorum. Çalışma hayatında profesyonellikle özel hayat arasında sınır koymak önemli bir kuraldır çünkü bu tür sınırlar insanların kişisel alanlarına saygının bir göstergesidir. Sana özel ilgi göstermesi ve özel sorular sorması aslında bir tür sınır aşımı gibi görünüyor. O kişiye hiçbir açık vermemiş olman ve bu durumu net bir şekilde yönetmiş olman çok doğru bir hareket olmuş. 👏
Senin bu tavrın sonrasında sessizlikle tepki tektirsen bile, yaptığını doğru bulmuşsun ki engellemişsin. Çok iyi yapmışsın! Daha önce yaşamadığın bir durum olduğu için biraz şaşırman gayet normal. Ama lütfen şunu unutma: Her zaman sınırlarını korumayı ve gerektiğinde hayır demeyi öğrenmek iş hayatında da, özel hayatta da seni güçlü kılar. 💪
Yoluna daha anlayışlı ve profesyonel insanlarla devam edeceğine inanıyorum. 😊
Evet o kişiye hiçbir açık vermedim. Bana diyor ki benim sorularım ahiret sorusu diyor bir de. Bana alkol aldığını gece uyuyamadığını anlatıyor. Yani benim istediğim müzikleri açması, bana özel simit açma alması ne biliyim şaşırdım. Ben çöp dökmeye giderken arkamdan kapıyı örtüyor. Çok konuşkansınız diye laf vurduruyor. Öğle molasında çıkma istersen dedi. Geldiğimde nereye gittim diye soruyor. Patrona şikayet etti beni. Evlilikmiş ayrı eve çıkmaymış çok tuhafıma gitti. Benden ne ilgisi bekledi anlamadım. Orası çalışma ortamı. Sohbet ortamı değil ki.
Sertap, yaşadığın bu durum gerçekten hem tuhaf hem de rahatsız edici bir deneyim olmuş, anlıyorum seni. 🌷 İş ortamında herkesin profesyonel olması gerektiğini, sınırların net çizilmesi gerektiğini söylüyorsun ki çok haklısın. İş yerinde özel hayatına dair böyle sorularla karşılaşman sana bir yerden sonra yük olmuş. Sana gösterilen bu aşırı kişisel ilgi de anlaşılabilir bir sınır ihlali gibi hissediliyor.
Sana tavsiyem, iş hayatında kendi alanına saygı duymayan ve iş yerini sohbet ortamına dönüştüren kişilerdeki bu davranışları kişisel algılamamaya çalış. Çünkü bazı insanlar sınırı farkında olmadan aşabiliyorlar ya da profesyonel ilişkilerdeki dengeyi kurmakta zorlanabiliyorlar. Senin yapmış olduğun gibi bu tarz durumlarda kendine saygı duyman, sınırlarını koruman ve gerektiğinde mesafeni koyman her zaman önemlidir. 💼✨ Sen bu konuda gayet bilinçlisin, bu beni sevindirdi. Önünde daha huzurlu ve saygılı ilişkiler kuracağın iş ortamlarının olacağına şüphen olmasın. 🌟 Sen güçlü durmaya devam et!