Staja girişe hazırlanıyorum. Ne gibi kariyer imkanları var
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir müşavir olarak sınavların ve sürecin zorlu olduğunu belirtmek isterim. Öncelikle Başarılar:)
Smmm büyüme alanı geniş olan mesleklerden biri. Ofisinizi açabilir , şirkete bağlı çalışabilirsiniz. İstemiyorsanız kpss çalışıp atanabilirsiniz. Yetersizse bağımsız denetçi ya da ymm olabilirsiniz. Bunların hiçbiri benlik değil diyorsanız dışarıdan danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.
Ama unutmayın ki nankör meslektir. Sürekli takip ve güncellik ister. Bilgi ister, mantık ister. İster de ister.
Zaman zaman dün edindiğiniz bilgilerle bugün mesleği yürütemezsiniz.
Temsilcilerimiz bir hayli kötü ama yeni gelen genç müşavirler bilgili ve donanımlı geliyor. Dolayısıyla mesleğin üzerindeki o ölü toprakta zamanla kalkacak ve rekabet artacak. :)
Çok teşekkür ederim çok güzel aciklamaşsiniz 🥰🥰🥰çok incesiniz
Ben şu an smmm ofisinde çalışıyorum. Ve ilerde ofis acmam olursam. çünkü zor bir durum. belkide bağımsız denetim düşünebilirim... şu an çalıştığım yerde de kendjmi gelistiremedigim için iş değişikliği düşünüp staja karar verdim. Bir yükselme durumu ve bir bayan için kariyer açısından elinde bilezik olur diye düşündüm smmm için:)
Rica ederim 💕
Tabii ki yüksek maaş kazanan mesleklerden biri kesinlikle bu meslekte olup para kazanamayan görmedim. Ki mesleği iyi bilmeyen fakat iyi paralar kazanan meslektaşlarımda var. Tamamen girişimci olmanız ve sorumluluk olmanızla şekillenecek durum. Ha ben öyle olamam diyorsanız da şirkette çalışırsınız yine yüksek ücretler alırsınız. Smmm olarak istemiyorsanız finansa geçersiniz o da olmadı insan kaynakları yaparsınız gibi gibi çok alternatif var:)
Muhasebeyi seven bu işte yürür diye düşünüyorum. Ama kazanç konusunda su an çalıştığım yerde fazla mükellef var. Bir muhasebe ofisinde olması gerekenden çok fazla. ama aldığımız maaş çalışma şartına göre düşük. Ve müşavir de cok kazanamıyor... Bende çok şaşırmıştım mesela. Evet gerçekten sorumluluk istiyor. Örnek: bir alış Tevfikatini bildirmeyjnce bunun cezası oluyor... . cok dikkat isteyen ve emek isteyen bir süreç. Ama bence bir bayana da çok farklı bir hava katıyor title olarak 🥰🥰🥰insan kaynakları olarak alternatifi olduğunu pek bilmiyordum açıkçası
Sgk mevzuatına hakim hale geleceksiniz
Kendinizi Insan kaynakları konusunda da yetiştirme imkanınız var ")
Doğru ya staja giriş konusunda sınavda çıkıyor. Bizde sadece o işi bir kişi yapiyor sigorta giriş çıkış sonra puantaj olsun vs. öğrenme imkanı da çok kısıtlı iş değiştirme sebebim de bu. Gelişime kapalı olmasi bir süre sonra ve insanın kendini yetersiz hissetmesi. İnş iyi bir iş yeri bulurum da stajımı orada başlatirim🥰🥰🥰çok teşekkür ederim bu arada güzel fikirleriniz için çok açıklayıcı ve güzel oldu. Bu işte birde uzlasmaci ve bilirkişilik yapanlar da var bu arada
Rica ederim ne demek yolunuz açık olsun 🥰
Merhaba bu sorduğum soruya cevap vermiştiniz :) aklıma bir sey takıldı ben hafta içi çalışıyorum. Hafta sonum boş. Acaba destek elemanı gibi ek iş mi yapsam. Mesela bodro öğrenme, sigorta giriş çıkış puantaj ögrenme ozluluk işleri vs ogrenme olsun... çok mi absürt olur. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim 🥰🥰🥰fikir olarak
Rakamlarla aran nasil
boş ver onu bankacılık oku daha iyi