Ya sivilce gibi birsey çıktı sonra böyle oldu çokta açıyor eleyince Dermotolojiye randevu aldım yarın için onunda mayane ücreti 3000 kendiliğinden geçer mi boşa para vermiş olmayayım
Kesinlikle burada verilen ilaç takviyelerini dikkate alma. Burada yorum yapanların dermatoloji uzmanı olduğunu düşünmüyorum. O yüzden bir uzmana gidip göstermen de fayda var. Eğer gerçekten kıl dönmesi varsa buda durduk yere geçen bir şey değildir ihmal etmemelisin
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya burada bir arkadaş ilaç ismi söyledi de ben gidip alayım mı almayayım mı çok kararsız kaldım ya
La kaba et sivilcesi. Kıl dönmesi gibi duruyor. Gitme boşuan para verme. Bir haftaya falan sivilce gibi patlar. Orada biriken kılı elinle alırsın. Baktın 10 güne geçmiyor ve çook sıkıntı veriyor o zaman gidersin. Bende de biraz daha küçüğü aşağı yukarı aynı yerde çıkmıştı. Problem etme o kadar.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Tamamdır peki bi melhem yok mu o kılı ordan çıkarsa başını falan
Vallahi varsa da bilmiyorum. Sadece elini o tarafa atma diyebilirim. Attıkça daha da acır büyür başka bir şey elde edemezsin. Arkadaşın biri eczaneye git kurutucu bir merhem var ondan al demişti de gitmedim. Hayatımda 3-4 kere çıkmıştır. Kıl dönmesi kıl batması gibi bir şey. Ama içe değil deri kalınolduğu için içeri doğru gitmiyor dısa doğru birikiyor sivilce yapıyor. O patlıyor kıl çıkıyor. Öyle gözle görebileceğin gibi bir kıl bile olmayabilir. Yani popoda çıkan kıl dönmesi gibi düşünme knks. Geçmiş olsun.
Ensemde bir şey çıktığında neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Görselden anladığım kadarıyla bu, bir kıl dönmesi veya iltihaplı bir sivilceye benziyor. Kesin bir teşhis koymak için bir dermatoloğa görünmen çok iyi bir karar. Dermatoloji uzmanları bu tür sorunları hızlı ve etkili bir şekilde çözebilir, böylece daha rahat hissedersin. En önemlisi, kendi başına sıkmaya veya oynamaya çalışmaman. Enfeksiyon riskini artırabilir. Ücreti konusunda endişelerin varsa, belki de farklı bir klinikten fiyat araştırması yapabilirsin. Ancak sağlığın her şeyden önce gelir, bu yüzden bir uzmana danışmak en iyisi! 🌟😊
Abimde kıl donmesi çok çıkıyor özellikle göğüs bölgesinde yıllar önce bir krem verdi doktor terramycn deri merhemi ona sürerim öyle durumlarda 2 gün olmadan gecer.
Onu suçlama. Erkekler de olur bu. Sivilce ve başka şeyler kullanılan aletlerle kişiden kişiye bulaşmaz. Bu sana ait bisiy. Derinle ilgili yani orada iltihap varmistir o büyümüştür. Berberinle ilgilisi yok yani
Kıl dönmesi daha farklı siyah bisiy görünür. Dermatoloji ye gitmen bisiy ifade etmez şu an. Çünkü çıban olmuş uç vermeyi bekleyen bir iltihap var. Dediğim gibi terramycn deri merhemi al ve sur 2 güne gitmiş olur