AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Gündelik derken belki yanlış anlamış olabilir,
Sen bence günlük yövmiyeli işe git... sevgilini sen sil. Bu en isabetlisi olsa gerek.
Sen onu sil, bugün bunu diyen yarın evden çıkmana da izin vermez
hep emeğine göre az para alırsın hem de sigortan filan yatmaz
Onuda götür belkide seninle ortak bir şey yapmak istiyor 😅
Sen ona de ki maddi ihtiyaçlarımi karşılayacak mi
Onu sil asıl çalışmanın helal yönden günlük olsun aylık olsun neresi yanlış ayıp
Ne kadar komik ilişkileriniz ve adamlarınız var la sizin.
boş ver sen sevgilini sen fırsat buldukça çalış. Evde otur otur nereye kadar.
Onun yazmasını bekle sen yazma senin bı yanlışın yok o yapmış yanlısı
Sen o çocuğu bırak bence. Evli değilsin bir şey değilsin kadının ekonomik özgürlüğü olması lazım. Yarın bir şey olsa ayrılsanız ne yapacaksın
Sevgilin şov yapıyor, ozaman her gün sana yevmiyeni versin sende otur evde
İş konusunu geçtim de seni tehdit eden birini hayatında asla tutmaman gerek bence
O beni de korkuttu
Korkutur tabii ki. Bugün bu şekilde tehdit eden yarın neler yapar kim bilir. Birinin tehditleri sonucu tecavüze uğramış biri olarak sana tavsiyem o kişiyi hayatından tamamen uzaklaştırman olur
Okurken ağladım iyi misiniz şu an peki
Ya 17 yaşındayken oldu bu olay ve üstünden nerdeyse 1 yıl geçecek ama çok zor şeyler maalesef. İlk başta her tehdidine sustum korktuğum için... sonrasında ailemi öldürmekle bile tehdit etmeye başladı. Aylarca bu şekilde sürdü ve intihar etmeyi düşünmeye başlamıştım. Tehdit gerçekten en zor şeylerden biri çünkü hep bi belirsizlik var insan kurtuluş yolu bulamıyor ve birinin kuklası haline geliyor. Sonra hamile kaldım ve aileme anca o zaman söyleyebildim şikayetçi olduk ama daha tutuklanmadı bile
İlk zamanlara oranla çok dha iyiyim ama beni en çok etkileyen şey bebek olmuştu
Dogurdun mu peki
Hayır aldırmak zorunda kaldım zaten bu yüzden çok etkiledi hamilelik olayı çünkü tecavüz sonucu bile olsa insan bebeğe kıyamıyor
Yani tehditlere susarsanız sonu çok daha kötü yerlere gidebilir. Lütfen kendinizi bu konuda koruyun ve onun kuklası haline gelmeyin
Teşekkür ederim umarım en güzel şekilde hayatını sürdürürsun
Rica ederim :) umarım sen de en güzel şekilde hayatını sürdürürsün
Hayatını nasıl karartacakmış sene neyle tehtid ediyor ki
Bilmiyorum
Sallamış sende salla
Gunluk işlerde bazen hani ev sahibi erkek olunca ufaktan dokunduruyor :D Adam belki ondan korkmustur
Alın teriyle paranı kazanıyorsun, helal yoldasın. Bu kişi değil sevgilin eşin dahi olsa hayatına bu denli müdahale etmeye hakkı yok. Gerektiği yerde destekler tavsiyede bulunur ama bu tarz bir cümle kurması bence olgun bir davranış değil.
Aq davarı kendi ne iş yapıyor vasıfsız zenginmi
Veteriner çalışıyor
Ya o işmi deseydın
Beş yıl okuyorlar iş tabi
Meslek değilki ne kadar kazanıyor
Meslek o hayvan doktoru kendi kliniği olsa çok kazanırda şu an 35 olması lazım çok sormuyorum maaşı ben yanlış olur diye
Okumuş ama eğitim almamış arkadaş bence sen bırak onu çok kibirli biri insanların birbirine işi düşüyor mesela arabası olur gider servise sanayiye markete gider vs sen gündelik işe git bunun neresi onu soğutuyor
Anlamadım ki etiketim için mi beraber
Öyle gözüküyor hemşirelik yapmasan başka iş yapsan yine bırakıcak
Kendi bilir kapı orada kültürsüz olmak daha kötü çalışmaktan
Ayrıca hemşire olup atandıgimda onun iki maaşını alicam bende ona o şekilde mi davranmaliyim yani
Adamlık insanlık öğrenmemiş ne zenginler var ticaretle uğraşan vs yüksek maaş alan hiç bu adam gibi aşağılayarak baktığını görmedim varsada sonradan görme onlarıda hayatımızdan muhabbetimizden çıkarıyoruz kimseye faydası olmayan insanlar çünkü
Nice okumuşlar çalışıyor orada burada ne yapalım yani şimdi okuduk diye herkesi aşağı mi gorucez
Bencil ukala insan tipi tiksiniyorum artık sen yszıncada aklıma geldi uzak dur böyle insanlardan
Duramıyorum onu seviyorum yaa böyle yapınca da üzülüyorum
Okudunda herşeye hakim misin peki sormazlarmı bunu sadece okuduğun öğrendiğin vasıf da tecrübelisin hiçmi başka konularda işin düşmeyip bilgi alma isteğin olmayacak sormazlsrmı bunu
bile bile nasıl bir yola girdiğini bilmiyor sun ya onun gibi olur iyi anlaşırsınız ozamn herkese de böyle davranmasın ezmeye çalışarak başına bela alır insanlar a bu şekilde bakmak nefret getirir onuda söyleyeyim arkadaşa da söyle
Olur diyim isim neydi
Yüzyüze karşılsşırsam söylerim dediklerimi yine başkası da olur bu arkadaşta sadece söyleyeceğin bakış açısı felakete gider onu öğrensin
Sevgilin senin masraflarını karşılıyorsa sana düzenli para atiyosa bu lafları edebilir ama sana maddi açıdan destek olmuyorsa lütfen kendine az saygı duyda hadi ordan çek ona
Doğru
Hem maddi yardımda bulunmuyorlar hem de böyle karışıyorlar o zaman niye karışıyorsun
Siz sözlü değilsiniz, nişanlı değilsiniz, evli değilsiniz. Sevgilisiniz.
Sözlü olsanız, nişanlı olsanız, evli olsanız ona itaat etmenizi önerirdim, çünkü uygun olan kadın erkeğe itaat etmesidir. Fakat sizde bunların hiçbiri yok.
İtaat mi hahahshshshs hahahshshhsshsh nesin sen Allah mi itaat edelim ya yürü git laf kalabalığı etme
@yasemin278831 Haşa... Ne biçim sözler ediyorsun. İtaat deyince herşeye itaat demedim. Dine aykırı olmayan herşeye kadın evlilikte itaat etmelidir. İlaveten evlilikte kadının durumu nedir, iyi öğren.
Ayrıca düzgün konuşmayı da öğren!
Erkeğin dine aykırı olmayan sözlerine kadın itaat etmese bile kadın bunu dikkate almalıdır.
Herşeyin en iyisini Allah bilir. Hatalı kelamım varsa Allah affetsin.
Selamlar.
Günlük yevmiyeli iş olsada ben de gitsem keşke ya
Ya hesabıma gunluk 1500 TL yatir ya da o ceneni kapat de
Daha iyi konumda olmanı ya da ev hanımı olmanı istiyordur
Daha iyi konumda olmamı istiyor evet ama şu anda durum yevmiyeli tarla işçisi
Kıskanıyordur seni,
Bu arada hemsireymissin
1 sene kpss çalışsan atanırken, boş ver tarlayi
Atanirsin*
Ben kpssden 82 aldım ilk alımda da ataniyordum az tercih verdim istediğim yerler olmadı ikinci tercihe bıraktım
Güzel almışsın ilk atamada atanırdin aslida
Nereyi tercih edeceksin
Evet ilk alımda gidiyordum 75 le arkadadlarim İstanbula atandı ben bilerek yazmadım zor diye
Anladim mantıklı düşünmüşsun
İkinciyi bekliyorum bakalım
Şimdiden hayırlı olsun
haha söyle sana yevmiyeni o versin o zaman hem bi halt yapmayan hem erkeklik taslayan bir oğlan daha... madem çalışmanın istemiiyor çatır çutur sana bakacak. ama tavsiyem senin onu silmen ve hayatına devam etmen. böyle geçimsiz biriyle hayat geçmez.
babana da ne söylerse söylesin genç bir kadın bekaret yemini mi etti de sevhilisi olmayacak? babalardan korkmayın hu kadar. bırak şunı
Aksam eve gelince parami kim veriyie. Eeee ben 4 sene hamalik yaptım Nigde de. lanet olsun. 4 sene. Diplomali hamal.
Neden kötü olsun helal yoldan para kazanmak ne zamandan beri kötü oldu
Erkek arkadaşının güven problemi var galiba
seni kısıtlıyosa iliskini sonlandır emin ol karsına daha iyi insanlar cıkcaktır
O da bundan korkuyor ondan daha iyilerine layık olduğumu bildiği için hep tedirgin onu bırakırım diye
bırak gitsin boş ver ugrasmaya degmez
güveniyorsan vardır bi bildiği de sorgulama bazen sevgi için mantık aranmaz
Ya böyle erkeklerin peşinden koşmayın gerçekten hepsi takıntı yapıyor ayrılmanı tavsiye ederim
Abi bunlar kasılacak şeyler değil. İşe gitmeyeceksem masraflarımı sen karşıla o zaman de boşa horozlanma de olsun bitsin işine gelmiyorsa kapı orada de
Böylelerini nereden buluyorsunuz? Standartların olmalı evet ama sevgilin konusunda
Ne kadar şaçma alın teriyle kazanılan helal para sonuçta neyinden utanıyormuş.
Sevgilini komple hayatından silmelisin
Benim sözümü dinlemiyorsun ben senin hayatındaki erkeğim diyor
Öyle erkek olmaz
Utanılacak ne var bunda diyorum bı gün kendimi denicem bahçede çalışıp yok olmaz diyip kestirip atti
Yahu ayrıl diyoz boş boş konuşmuş sen de niye uzatıyorsun ayrıl gitsin haksız
Ama birbirimizde çok emeğimiz var kolay değil
Ayrılmayacaksın madem niye ne yapmalıyım dıyorsun bızı bosuna yoruyorsun
Ayrılmak çok ciddili iş şu an ama yazmalı miyim diye sordum
Ben cok agresıf bır varlıgım lütfen uyu ıyı geceler dılıyorum yazma
İyi geceler
Sana is ayarlayalim özel hastane de
Süper olurdu
Paramediğim ben
Bakariz ulaşırsin bana
Ama ben İstanbul'da değilim
O zaman yapabileceğim bir şey yok
Calisirsan benide unut kızım
Jdjdjdkdkdj
Eyvlaah adam yerine konmadık..
Güldürdün ya
Evet komedyenim ben
Sevgilin kim oluyor sana böyle diyebiliyor deseydin ver ozaman gunluk para da xalısmayım diye slak mızın
Hasta ya sırf kendi dediği olacak diye sapıtmış
Oyle şeymi olur ya gidebilirsin öyle diyorsa ayrıl
Git ya ona söylemene bile gerek yok o kim oluyo
Yorulmanı istemediği içinse bunda bir sorum yok
Sorun*
Esc olarak düşünmüş olabilir seni
Dostum sktr et gitsin sana bundan bişey olmaz
Ayrılmak için neyi bekliyorsun
Çirkşnleştiğine göre doğru yoldasın
At bsna 3 bin de gör miyim se
Kendi ne iş yapıyor çok merak ettim
gitmek istiyosan git niye soruyon ki