Sevgilim ilerde çalışmamı istemiyor?

1 yıldır iliskimiz var. Ben üniversite öğrencisiyim. 20 yasindayim. Bilgisayar mühendisliği okuyorum. Sevgilimde uluslar ticaret okumuş ve şu an kendi galeri şirketi var maddi durumu çok iyi ailesinden ayrı evi var lüks yaşıyor ama bunlar benim için bir anlam ifade etmiyor. Kendisi Trabzonlu kıskanç bir Karadeniz erkeği. Ben salsa dansı yapıyordum partner erkekle yapılıyor diye gitmeme karıştı. Erkek dovmeciye dövme yaptırmaya gitmeme izin vermiyor. Dün konu açıldı çalışmaktan bahsettim. O da evlenince çalışmana gerek yok herseyimiz var ben sana prenses gibi bakarım diyor. Bende en nefret ettiğim düşüncedesin. Ben çalışmak için okuyorum ve güzel bir bölüm kazandım okuyorum dedim. Sakın böyle bir dusuncen olmasın ben kendi ayaklarımın üzerinde duran bir kadın olucam dedim. O da ben seni paylasamam işten erkeklerle yemeğe çıkarsan kimsenin niyetini bilemem diyor. Ben de ne alakası var ben nerde ne yapmasını bilen bir kadınım dedim. O da sen yinede benim Trabzonlu olduğumu ara sıra unutma hep aklına getir dedi ne demek istiyor sizce?
Sevgilim ilerde çalışmamı istemiyor?