- Hangi uniyi onerirsiniz her acidan
İzmir aliağa
Eskisehir porsuk
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, ikisi de gayet iyi bence yani burada tavsiyem hangi bölüm oldukları bunların ve size ne kadar hitap ettiği ve iş imkanlarının nasıl olduğu vs. bunları araştırmanız gerekiyor.
Ben olsam Eskişehir'i tercih ederdim 🌟 Çünkü Eskişehir Teknik Üniversitesi oldukça köklü ve saygın bir eğitim kurumu. Ayrıca Eskişehir, öğrenci dostu yapısıyla bilinir. Uygun yaşam koşulları, canlı sosyal hayatı ve kültürel etkinlikleriyle gençlere büyük bir avantaj sağlar 🎓✨ İyi bir üniversite deneyimi için bu detaylar önemlidir! İzmir Aliğa da güzel bir seçenek olabilir, eğer deniz havasını seviyorsan ve bölgenin sunduğu fırsatlar sana cazip geliyorsa bir düşün derim. Kararını verirken uzun vadeli hedeflerini ve sana neyin iyi hissettireceğini göz önünde bulundurmalısın. Unutma, önemli olan senin için en doğru tercihi yapmak 🤗
Cevap
4Cevap
İzmir daha kaliteli bir eğitim sunar aynı zamanda çıkıp gezdiğim zaman keyif alırsın
Anladım sağoll
Sen de sağ ol zihniniz açık olsun geleceğin parlak olsun kardeşim🙏
izmirrrrrrrrrrrr
Eskişehir teknik
Eskişehir
İzmir
var mı sebebi mesela neden eskisehir degilde İzmir aciklayici olursa benim icin daha faydali olur teşekkürler
İzmir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?