Yeme & İçme İzmir yaprak mı Tokat yaprak mı? İstanbuldanbiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben hep Tokat alırım, daha iyi bence. İzmir yaprak daha kalın görünyor ama hiç de denemedim alıp. Güncellemeler+1 yıl ... Güncellemeler+1 yıl hiç sarma yaprağından anlayan yok mu ya koca sitede İzmir yaprak mı Tokat yaprak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Tokat daha iyi gadası 0 0 Yorumla
AFiliYlnzlk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Sarma yapta bi hediye et bee hasret. kaldim güzel bi sarmaya. Annem yapmıyo 0 2 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl kendin niye yapmyon Yorumla AFiliYlnzlk +1 yıl Ne anlarım ben sarma yapmaktan ya Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Turgutlu asma yaprağınin önüne gecemez 1 2 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl onu da bulursak deneriz Yorumla Sarpergülsoy +1 yıl Efsane kesinlikle denemelisiniz Yorumla
at_avrat_silah Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl İzmir 'i bilmiyorum amaTokat Erba yaprağını duydum 1 2 Yorumla İstanbuldanbiriyim +1 yıl genelde ne tüketiyorsnz Yorumla at_avrat_silah +1 yıl Erba yaprağını Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tokat daha iyi gadası
Sarma yapta bi hediye et bee hasret. kaldim güzel bi sarmaya. Annem yapmıyo
kendin niye yapmyon
Ne anlarım ben sarma yapmaktan ya
Turgutlu asma yaprağınin önüne gecemez
onu da bulursak deneriz
Efsane kesinlikle denemelisiniz
İzmir değil tokat
İzmir 'i bilmiyorum amaTokat Erba yaprağını duydum